Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálok magamnak rosszat szándékosan? Ez valami betegség?

Figyelt kérdés

Ha már tart az ismerkedés, randizás el akarom ijeszteni magamtól a lányt.

Olyankor van amikor nincs egyből szex.

Szóval első 1-2 randin normális vagyok, aztán lemondom vagy elvágom magam.

Én magam sem tudom mi jár a fejemben, de ahogy megfogalmazták rólam "házasságot akarsz, de ismerkedni nem"

Nem minden nap más nőt akarok, csak hogy legyen valakim. De utálok randizgatni, ismerkedni eljárni emberek közé. Azt sem bánnám ha jó ideig nem lenne szex, csak találkozzunk nála vagy nálam vagy valahol a természetben.

Elpazarolt idő, energia és pénz a randik.

Egy idő után már ideges vagyok és nem várom a találkozást úgy mint az elején, eszembe jut, hogy mennyi hasznos és szórakoztató dolgot csinálhatnék helyette.

Nem csak nőkkel, férfiakkal is így van, nem találkozok haverokkal sem, ha csak nem valami konkrét program van. Annyira nem értem ezt az üljünk be valahova lógjunk, együnk meg egy sütit, fagyit stb.

30 F

2022. ápr. 29. 15:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A lógjunk együttnek pont az az értelme, az a program, hogy olyan emberekkel vagy akiknek élevezed a társaságát mert jó a közelükben lenni, és az a hasznos benne, hogy olyanokkal beszélgetsz akikkel hasonló az érdeklődési körötök, vagy a személyiségetek passzol ( nem ugyan olyan csak van ami hasonlo van ami más de az is inkább érdekes módon hogy jé más véleménye van, de érdekes dolgokat mond)

Mint szeretsz csinálni?

Mert pl. randinál is csak azzal van értelme talalkozni akivel jól kijöttök, ha nála vagy nála vagy barhová elmentek akkor is csak valamiről beszélni tudtok, aminek kb ugyanaz az értlme mint mikor barátokkal beültök valahová meginni valamit vagy sütizni.

2022. ápr. 29. 15:28
 2/6 A kérdező kommentje:

foci, szex, egészséges életmód, táplálkozás

társas kapcsolatokról, emberekről, családról stb. nem szeretek

2022. ápr. 29. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A focinak pl mi értelme van? :D

Szex szimplán ösztönös.

Az egészséges életmód mondjuk hasznos, arról már sok nővel el tudsz beszélgetni, bár nem annyira randi téma, de kapcsolatban inkább.

2022. ápr. 29. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

De akkor kapcsolatban mit lehet veled csinálni? Nézni a tv-t otthon és ennyi?

Elég unalmas életnek hangzik ez így..

2022. ápr. 29. 15:42
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát unalmas vagyok, a foci motivál igaz csak amatőr szinten játszok.

De volt olyan lány aki mondta, hogy nagyon szenvedélyesen tudok róla beszélni.

Egyébként playstation-ön is szeretek játszani. Mindenféle játékot szeretek ahol lehetőségem van győzelemre.

Viszont ha megnézek pl. egy filmet, hát oké ennyi volt nem volt semmi beleszólásom a történésekbe...

2022. ápr. 29. 16:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja azt meg nem írtam, hogy a programban főszereplő legyek, ne egy néző. Központi figura szeretnék lenni a történésekben, nem epizódszereplő.
2022. ápr. 29. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!