Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a szerencsétlen lúzer pasik találnak meg?
Figyelt kérdés
Miért van az szerintetek,hogy mindig olyan pasik találnak meg akik nem is igazi férfiak hanem inkább gyerekek. Komolytalanok, vagy éppen szórják a pénzt nem lehet rájuk számítani semmiben. Nem úgy gondolkodnak ahogy én.2022. ápr. 28. 13:56
11/21 A kérdező kommentje:
Na jól van hagyjuk is pá.
2022. ápr. 28. 14:49
12/21 anonim válasza:
Na heló hova mész te ne menj el, még nem is beszéltem a szőrömről.
13/21 anonim válasza:
Mondjuk ilyen kommunikációs stílussal amit eddig mutattál én férfiként nem vagyok elájulva, elég fejletlen személyiséget sugall, hiányzik az asszertivitás, stb.
Nem bántásból írom, de ha egy valamilyen minőségű párt szeretnél akkor oda el kell fejlődni, magadban megteremteni azt, amit szeretnél megkapni.
14/21 anonim válasza:
Engedd el, ez képtelen rá. Latod, leírtuk neki hogy vele is lehet baj nem csak velünk férfiakkal, aztán egyből el is szaladt 😂
15/21 anonim válasza:
Pl: fel kéne nőni!
A kapcsolat nem arról szol hogy a férfi ad te meg kapsz!
Lehet a végtelenségig követelőzni, de ne csodálkozz ha egyedül maradsz!
16/21 anonim válasza:
Mert te is egy szerencsètlen lúzer vagy.
17/21 anonim válasza:
Hasonló emberek vonzzák egymást. 🤣
18/21 anonim válasza:
"Nem úgy gondolkodnak ahogy én."
Hajaj.
19/21 anonim válasza:
Lehet, hogy életfeladatod van velók: vagy megnevelni őket, vagy megtanulni tőlük, hogy nem kell neked sem mindent görcsösen szabályszerűen cselekedni.
20/21 anonim válasza:
Akinek sok pénze van az nem lehet lúzer. Legyél te is sugárnyanya és probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!