Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen 17 éves lánnyal belefér?
Figyelt kérdés
Bevallom nem vagyok még túl érett és a csaj is érettebb a koránál és kinézetre véleményem szerint 20ból ha 1 néz ki jobban. Szerintetek így belefér vagy túl sok?2022. ápr. 25. 23:20
A kérdező szavazást indított:
belefér
nem
54 szavazat
1/12 anonim válasza:
Simán. 23 évesen egy kislányt sikerült befűznöd... Van ilyen, nem kell ezt szégyellni.
2/12 anonim válasza:
Én 16,5 évesen jottem ossze egy 22 eves fiuval. Csak egy ev utan feküdtünk le, es azóta is egyutt vagyunk.
20L 26F
4/12 anonim válasza:
Bőven. Ha háromszor ilyen idős lennél akkor is .
5/12 anonim válasza:
Ez nem sok..15 éves lányok 30+os palikkal szoktak..
8/12 anonim válasza:
6. Az bizony.nekem nem menne, de nem itélkezem.
9/12 anonim válasza:
Hát ha neked ez a szinted,lelked rajta.
10/12 anonim válasza:
9, mi az hogy ez a szinted?? 6 ev azert nem bűn, jol le vagytok maradva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!