Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnézi egyből az insta storymat, de nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel egyszer találkoztam egy egyetemi eseményen nagyon jól elbeszélgettünk, minden nagyon jó volt. Elkezdtünk utána whatsappon beszélgetni (németországan ezt használják nagyrészt).

Csütörtök óta nem írt vissza, amikor épp suliról beszélgettünk, hogy hogy megy neki, stb.

Fura volt, hogy nem ír vissza, mert nem mondtam semmi olyat ami rossz lett volna, sőt kifejezetten érdeklődő volt, mondta, hogy mindenképp találkozzunk majd valamikor.

Kitettem egy instastoryt (hogy lássam érdeklem őt-e vagy ilyesmi), ő volt az első aki megnézte közel 1000követőm közül.

Szerintetek ez mit jelenthet?

21/f

2022. ápr. 25. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon el vagy tevedve, ha ilyenekbol probalsz kovetkeztetni arra, hogy erdekled.
2022. ápr. 25. 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak fura, mert gondoltam ha megnézi a storymat talán észbe kap, hogy jaj neki nem írtam vissza. Főleg, miután mondta hogy mindenképp találkozni akar majd..
2022. ápr. 25. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy te azt hiszed, hogy a storyd nézése bármit is jelent, téves.

Úgy tűnik, mégsem akar találkozni.

2022. ápr. 25. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyilván már levette hogy mennyire net függő vagy és az ilyenektől jobb semmit nem akarni.
2022. ápr. 26. 07:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Hogy jön le ebből, hogy netfüggő vagyok?😂😅 kiváncsiságból tettem és ez lett a vége
2022. ápr. 26. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!