Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek itt állandóan a férfiak a pénzel?
Ez csak az itteni univerzumban van, szerintem ugyanaz az egy-két ember írkalja ki folyamatosan az agymenéseit (pl egyszerű melós kérdések).
A valóságban én hasonló keresetű párokat látok.
"ami kb a második kérdés minden nőnél, már nagyon unni fogod..."
Férfiaknál is. És bocs, de nem mindegy, hogy valaki egy tanulatlan gyári munkás vagy normális végzettsége van. És nem a pénz miatt.
Azt állítani hogy ezen nem múlik egyáltalán, pont akkora hülyeség mint.
Azt állítani hogy csak ezen múlik.
Más kérdés hogy az itteni közönség, a többség, meg az átlag fogalmát egy az egyben tagadja!
Ezen az oldalon 2 szélsőség verődött össze. Az egyik szerint minden nő felszínes, anyagias és egyebek. A másik szélsőség szerint minden nő angyal és nem léteznek aranyásók.
Az igazság persze középen van. Egyes nőknek számít a pénz, másoknak nem.
A mi a foglalkozásod engem is alap, hogy érdekel. De nem a pénz miatt. Ez szimplán hozzátartozik az ismerkedéshez, hogy mivel tölti az ember a napjai nagyrészét. Szarul keres pl egy eladó meg egy szociális munkás is, de más-más mederbe terelem a beszélgetést mindkét esetben.
(Mikor a férjemmel összejöttem, munkanélküli volt, aztán futár. Nem keresett sokat.)
"Ez csak az itteni univerzumban van, szerintem ugyanaz az egy-két ember írkalja ki folyamatosan az agymenéseit (pl egyszerű melós kérdések).
A valóságban én hasonló keresetű párokat látok."
Ami egyébként statisztikai képtelenség, egy csomó alulfizetett szakma tele van nőkkel (pl. pedagógus), jól fizetett szakma pedig férfiakkal (pl. programozó).
#8 Tisztában vagyok vele, sajnos én is szociális szférába készülök. Ettől függetlenül a közvetlen környezetemben ezt látom, akik jók kereső pasikkal vannak, azok a könyvelő, vagy hasonló, több nyelvet beszélő, multiknál törtető baratnőim. A csóróbb barátnőimnek a pasijaik is csóróbbak. Ja, lehet, hogy a targoncás pasi valamivel jobban keres, mint az eladó csaj, de arányaiban "egy szintén" vannak.
Nyilván az esetek nagyrészében a férfi jobban keres, máshogy nem is lehetne, pont amiatt amit írtál. De ahol én mozgok, (Bp közép-felsőfokú végzettségű fiatalok), nem igazán ez a jellemző.
Aranyásók vannak, senki nem mondta, hogy nincsenek. De ez a hiszti, ami itt napi szinten megy, abszurd. Rengeteg normális nő van, több, mint aranyásó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!