Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldaná ez az incelek problémáját?
Elég gyakran olvasni azt, hogy a problémáik megoldásának céljából állami támogatást kellene kapniuk az inceleknek. Tehát emögött az a gondolat húzódik meg, hogy ezáltal sikeresebbek lehetnének a női nemnél.
Azonban nem lenne értelmesebb döntés az, ha a nők kapnának támogatást? Ez abban az esetben valósulna meg, ha igazoltan incel pasival jönnének össze.
" minél jobb minőségű életet, amihez pénz kell."
Igen, vannak olyan csajok, akiknek a pénz számít. De viszonylag könnyű találni olyat, akinek nem ez a legfontosabb.
Már csak azért is, mert kinek mi a "minőségi élet": valakinek a koktélozás a Lupa-beachen, meg a shoppingolás a Fashion Streeten, másoknak elmenni kocogni a Margit-szigetre, vagy este a csillagokat nézni egy parkban, a fűbe heveredve.
"Az én időmben nem volt Tinder és a többi hasonló szar."
Igen ám, de akkor (a te idődben) incelek se voltak még. 2014 óta létezik a fogalom, ergo pont a Tinder és a többi modern kori társkereső, mint a Badoo megjelenése óta. Minden bizonnyal köze van az internetes társkeresés felgyorsulásának az incelek megjelenéséhez. És őszintén szólva még egy olyan incelt se láttam itt a GYK-n, aki azt mondta volna, hogy aktív társasági életet él. Folyton azt lehet olvasni tőlük, hogy a nők több száz üzenetet és lájkot kapnak (nyilván a társkeresőkön), és ez milyen igazságtalan. Pont ez a probléma, hogy akinek ez nem megy, mert a külseje nem olyan (mert neten a külső valóban sokkal meghatározóbb!), annak pont hogy a közösségi élet előnyeit kéne kihasználni, például csajozni menni!
Ha nőt akarsz, szinte muszáj nyitott személyiségnek lenned!
Szóval, szerintem az incelek pontosan a társasági élet, avagy baráti kör hiánya miatt sikertelenek. Ez az elsődleges hátráltató tényező szerintem.
"Igen ám, de akkor (a te idődben) incelek se voltak még. 2014 óta létezik a fogalom, ergo pont a Tinder és a többi modern kori társkereső, mint a Badoo megjelenése óta"
En mar 2012-ben hasznaltam az "onkentelen colibatus" kifejezest itt az oldalon, amugy ne zavarjon....
37F incel
47, ez furcsa gondolat. Van mondjuk Kovács Jenő, az incel, akinek amúgy van munkája, nem árt senkinek, tud normálisan élni, csak nincs férfias vonzereje. Ő ne szaporodjon. De Oláh Ricsi, a feketén bizniszelő agresszív lény, aki ordibál, szemetel, zenét bömböltet, kötekszik stb, ő nyugodtan szaporodjon 5-6 kölyköt.
És ez szerinted tényleg jól van így?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!