Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 évesen el vagyok késve?
Mennyire vagy dögös?
Felfigyelnek rád a férfiak?
a gyakorikerdeseken ha elmúltál 25 az életednek vége.
sőt a gyakorikerdesek szerint ha elmúltál 30 lehúzhatod magad a wc-n
Alfa dúgópartnert, vagy párt találhatsz 20 èv múlva is.
De ha gyereket is akarsz, nem árt igyekezned (mondom ezt 20 èvvel idősebb nőkènt)
Mármint minek az ellenére? Mégha tudom is, hogy a saját frusztrációdat vezeted le, mi lenne azzal a baj ha eddig szexpartnerei lettek volna? Egy nő nem élvezheti a szexet?
Kérdező szerintem sehonnan se vagy elkésve, még fiatal vagy, hiába próbálják itt elhitetni veled az ellenkezőjét. Van aki 50 évesen elváltan lesz újra szerelmes, soha nem késő.
"elkezdtem élvezni a szingli életet"
Beindult a faßkörhinta amikor rájöttél, hogy nőként bármikor szerezhetsz Chad kúrópajtit? Aztán 30-hoz közeledve beütött a családalapítási kényszer VAGY már nem vagy olyan kívánatos, a Gigachadek lecseréltek inkább 20-as éveik elején járó friss puncikra?
Hmm hmmm micsoda gyötrelem lehet ez most...
29 évesen nem mondanám hogy el vagy késve. Csak akkor komoly szándékkal kell ismerkedni ezentúl.
Eddig nem is hiányzott komoly kapcsolat?
Az igazit bármilyen korban van esély megismerni csak nehéz megtalálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!