Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szívódott fel?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem lesz rövid a sztori, úgyhogy előre is köszönöm annak aki elolvassa és válaszol. Volt régebben egy srác akivel mondhatni kialakult köztünk egy szerelmi viszony, nagyon rövid ideig tartott, őszintén az én hibámból lett vége, gyerekes voltam és hisztis. Eltelt 5 hosszú év, neki is és nekem is lett ez idő alatt kapcsolatunk, sokat változtunk. Tavaly ősszel teljesen váratlanul felkeresett, (online) meglepett, de örültem neki, épp akkor amikor már én is egyedül voltam. Jókat beszélgettünk, mindig nagyon könnyen szót értettünk, és már egy tali is tervben volt, viszont a randi napján hirtelen a semmiből lemondta az egészet és onnantól fogva kb ghostingolt, amit őszintén nem igazán tudtam hova tenni, hisz ő keresett fel ennyi év után és ő kezdeményezte a találkozót is. Aztán nagy nehezen elintézett annyival, hogy ő még nincs túl az előző barátnőjén, elfogadtam. Eltelt pár hónap és megint a semmiből írt (ez volt újévkor) kb úgy viselkedve mintha mi sem történt volna. Itt húztam egy határt, hogy bocs de szerintem ne erőltessük, mert én nem fogok úgy ugrálni, ahogy te kitalálod és letiltottam. Fiúk, lányok, miért csinálják ezt a férfiak? Én tényleg vártam azt a talit és őszintén eddigi életem során eddig rajta kívűl talán egyetlen emberrel éreztem azt az igazi belső mély passzolást, viszont nincs az az Isten hogy én ezek után felkeressem őt.

26/L

2022. ápr. 23. 03:25
 1/7 anonim ***** válasza:
33%

Ezt a lányok is csinálják, sőt ők gyakrabban.

Arra adott indokot, hogy miért mondta le?

2022. ápr. 23. 03:37
 2/7 anonim ***** válasza:
11%

De ha még nem is volt jó oka rá lemondani a randit, akkor még mindig csak azt játszotta el, amit te.

Vicces nem?

2022. ápr. 23. 04:03
 3/7 Noren1989 ***** válasza:
75%
Magàny+figyelemhiàny+puncihiàny.
2022. ápr. 23. 04:03
 4/7 A kérdező kommentje:

04:03

Valamit félreérthettél..

03:37

Nem

2022. ápr. 23. 04:04
 5/7 Noren1989 ***** válasza:
Úgy értelmeztem a leíràsod, h a közeledését nem érted...a közeledésének a fentiek az okai. A felszívódàsa oka pedig ezen igények teljesítése, nem àltalad.
2022. ápr. 23. 04:38
 6/7 A kérdező kommentje:
A 2.válaszolónak akartam címezni, nem neked bocsi csak pont egyszerre írtatok
2022. ápr. 23. 04:49
 7/7 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem egyszerre több csajt is bepróbált. Valakinél hamarabb célba ért, így téged ejtett. Aztán mikor vége lett, kezdte volna előről.
2022. ápr. 23. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!