Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők különbséget tesznek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők különbséget tesznek a férfiak között amikor alkalmi vagy hosszú távú kapcsolatot keresnek?

Figyelt kérdés
Tehát alkalmira kizárólag magas tesztoszteron szintű (ez látszik a külsőn) férfival állnak le, míg hosszú távút inkább alacsonyabb tesztoszteron szintűvel (kevésbé férfias megjelenés) terveznek mivel nagyobb az esély, hogy kitartanak mellette hosszabb távon?
2022. ápr. 21. 14:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én tettem, de nem külsőre hanem belsőre. Egyéjszakásnak, szexkapcsolatnak jó volt a segghülye férfi is. Kapcsolatra belsőre nagyon keményen szűrtem.

Külsőre mindkét esetben fontos, hogy bejöjjön az illető, de nem vagyok válogatós, elég sok férfi tetszik szerencsére.

2022. ápr. 21. 19:04
 12/12 moozygoo ***** válasza:

Hogy a fenébe ne.

Aki csak szexre, szexkapcsolatra kell, azzal szemben annyi az elvárás, hogy jöjjön be neki, teljesítsen az ágyban, és menjen a sex ha viszket neki.

Hosszútávú kapcsolat pedig ugyanez, csak ott vannak még egyéb elvárások, pl jól keressen, legyen igazi férfi, határozott erős jellem aki mellett nőnek érezheti magát.

2022. ápr. 22. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!