Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha egy lánynak se kellek és vagy 100 visszautasítást kaptam? 25F
Sok lánynál próbálkoztam, de mind elutasított, pedig normális , tisztelettudó, segítőkész vagyok. Még nem csókolóztam és pár hónap és 25 leszek.
Pedig, el tudok beszélgetni a lányokkal akár órákig, sok különféle dologról ez nem gond. Utána elhívom őket valahová akkor mindig bukfenc van.
Mi a teendő ilyen esetben, én már arra gondolok jófiú vagyok, és azért nem kellek senkinek.
Nem tudom mi a gond, de ha jól láttam nem írtál arról, hogy hogy nézel ki, milyen a kisugárzásod, karizmád. Azt láttam, te átlagosnak mondod magad. Vajon kellemesen egészségesnek kinéző a tested, sportos? Milyen a tartásod? Milyen a járásod? Milyen a hangod? Milyen az illatod? Rendezett a testszőrzeted? Igényes, divatos, vasalt ruhákat hordasz? Ha tényleg érdekel, hogy mit tehetsz, ami ebből változtatható, azon változtass, és ha tényleg érdekel, hogy minél vonzóbb legyél, edz sokat, ne azt mondd hogy átlagos vagy... mmint érted...nem engem utasítottak vissza 100-an, akkor lehet jobban oda kell pörkölni felszínes dolgokkal is Ha te eredményt szeretnél. Az is eszembe jutott ha nem férfias, nem szexi a hangod, hanem vonyító, lányos, magas. De ezzel kevésbé tudsz mit tenni, csak mondom, az ilyen benyomások is fontosak. Fejlődj abban, amiben tudsz.
Lehet nincs sok férfias kisugárzásod, csevegsz mint egy fiú, de szexuális benyomást nem igazán tudsz tenni másra.. nemtudom de ezt te érzed, azt biztos.
#28 24 vagyok
Ez kb olyan, mint a G-pont. Emberismerettel elég jó eséllyel eltalálod azt a témakört, ami valóban érdekli a másik embert.
Mondjuk egy társkeresőben segítség, hogy az emberek direkt odaírják, milyen téma érdekli őket.
De mondjuk úgy is megközelítheted a dolgot, hogy pl látod, hogy őt érdeklik a kutyák (lehet, hogy téged annyira nem, de ez mindegy). Utánanézel néhány kutyás témának, találsz párat, amiről már lehet beszelgetni. Tőmondattal csak eldöntendő kérdésre lehet válaszolni.
Ne azt kerdezt, hogy "tenyleg szereted a kutyákat?", hanem azt, hogy "milyen kutyafajtát tudnál ajanlani nekem? Szerinted a <altalad megismert fajta> milyen lenne?"
Most ez csak egy hülye példa, nyilván nem kutyatenyésztőt keresel, csak valami gondolatindítót próbáltam adni.
A kérdező szempontjából talán erdekes lehet a válaszod:
Hogyan teszed fel a kérdést? Mondj 1-2 példát! Tudsz valami bővebbet (adatlap, vármi plusz) a beszélgetőpartnerről, vagy csak meglátod, odamész, es beszélgettek?
Ez mind szép és jó, a gyakorlatban pont ezt csinálom, de nem működik. Nyilván nem csak olyan kérdéseket teszek fel, amire 'igen-nem'-el lehet válaszolni. Plusz mindig az adatlapja alapján keresek témát, amiről feltételezem, hogy érdekelheti a másikat, és szinte mindig hozzáfűzök valami személyesebbet is a témához, ami kapcsolódik valahogy hozzám is. Ezt utóbbit kapaszkodónak szoktam a másiknak, hogy esetleg visszakérdezzen a témával kapcsolatban akármit, ami elméletileg nem semleges a másiknak.
---------------
Pár rögtönzött példa:
az adatlapján és pár képeből látszik, hogy vidéki, viszont BP van beállítva lakhelynek
"Szia, jól gondolom, hogy vidékről költöztél fel Pestre? Milyen volt hozzászokni a nagyvárosi élethez? Amúgy én is vidéki vagyok."
Be van állítva a hobbijai között, hogy 'Gamer'
"Szia, mikkel szoktál játszani? Társasozni is szoktál? Én mind a kettővel el tudom ütni az időt."
---------------
Az eseteg 99%-ban válasz sem jön. Mondjuk mostanában már match sincs, szóval kezdő üzeneteken sem kell gondolkodni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!