Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szegény egyszerű lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegény egyszerű lányoknak miért csak kapcsolatban lesz hirtelen fontos a 2-3 hét nyaralás,meg wellnesz?

Figyelt kérdés

Ismerkedéskor még szinte semmit se tudnak felmutatni, mert otthon él, de közben előadja a többség neki mennyire fontos a nyaralás, meg külföld.

Aztán ha visszakérdezek, hogy mikor hol voltál, csak megy az üres beszéd, ide meg oda szeretnék majd menni.

Persze otthon él anyukájával, még saját albérlete sincs, de innen már a felsőközéposztálybeli életet tervezi.Miért van sok ilyen lány a társkeresőkön?

Nem lehetne őket valahogy kiszűrni, hogy csak olyanok írjanak, akik már ezt el is tudták érni és saját lakásban élnek?

2022. ápr. 18. 15:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%
Mielőtt összejöttek a párommal én sem nagyon utazhattak, mert az elemmel nem lehetett. Viszont vele rengeteget utaztunk és fizettem a részem, de ha az elején kérdezte volna hol jártam, én se tudtam volna anno sok helyet felsorolni.
2022. ápr. 18. 19:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

"Miért van sok ilyen lány a társkeresőkön?"

Mert szerinted miért van fent a társkeresőn?

2022. ápr. 18. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!