Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok gyk -s incel miért hiszi azt, hogy a pénz miatt nincs barátnője?
"az incelségben a fő gond az maga az incel gondolkodása, ez nagyobb gond a külsőnél is."
érdekes, akkor hogy lehet, hogy az incelek 100% ronda, de a helyes pasik egyike sem incel? ha csak gondolkodásmód miatt lenne valaki incel, akkor a helyes pasik között is lenne incel, nem?
"érdekes, akkor hogy lehet, hogy az incelek 100% ronda, de a helyes pasik egyike sem incel? ha csak gondolkodásmód miatt lenne valaki incel, akkor a helyes pasik között is lenne incel, nem?"
Ha látnánk az összes incelt akkor biztosan lenne közöttük átlagon felüli külsejű is.
Én tudom hogy a kinézetem miatt nincs senkim és ez így is marad mert nem akarok izmot növeszteni inkább maradok egyedül.
25/F incel
Kérdés, hogy ki számít incelnek? Amikor itt a GYK Bizottság rásüti valakire, az már annak számít a GyK univerzumban? Én már kaptam meg itt, hogy mamahoteles incel (egyik sem vagyok véleményem szerint). Akkor én is annak számítok?
Nálam a pénz téren nincs gond, viszont a csajozásnál annál több.
9: AZTAA, eddig nem is néztem!!!4
Ennél a "Kérdező Srác"-nál 741 kérdés van 30 napra... LYéLYzuZS! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!