Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok gyk -s incel miért hiszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok gyk -s incel miért hiszi azt, hogy a pénz miatt nincs barátnője?

Figyelt kérdés
Nem akarják elfogadni, hogy a kinézetükkel van a gond?

2022. ápr. 18. 15:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22%

"az incelségben a fő gond az maga az incel gondolkodása, ez nagyobb gond a külsőnél is."

érdekes, akkor hogy lehet, hogy az incelek 100% ronda, de a helyes pasik egyike sem incel? ha csak gondolkodásmód miatt lenne valaki incel, akkor a helyes pasik között is lenne incel, nem?

2022. ápr. 18. 15:38
 12/24 anonim ***** válasza:
74%
Megint a hülye politika... Nyilván az elsődleges gond nem ilyen-olyan szélsőbaloldali agymenés, hanem hogy megnyitja az internetet, meg hogy egyáltalán engedélyezett számára ilyesmi. Ha napi 24 órában a mezőn kaszálna, meg krumplit szedne, esetleg börtönben lenne, ahová való, akkor a probléma nem is létezne.
2022. ápr. 18. 15:42
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

"érdekes, akkor hogy lehet, hogy az incelek 100% ronda, de a helyes pasik egyike sem incel? ha csak gondolkodásmód miatt lenne valaki incel, akkor a helyes pasik között is lenne incel, nem?"

Ha látnánk az összes incelt akkor biztosan lenne közöttük átlagon felüli külsejű is.

2022. ápr. 18. 15:43
 14/24 anonim ***** válasza:
21%

Én tudom hogy a kinézetem miatt nincs senkim és ez így is marad mert nem akarok izmot növeszteni inkább maradok egyedül.

25/F incel

2022. ápr. 18. 15:46
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
11. Spec én egyáltalán nem vagyok ronda. Még sincs csajom. Persze mentális bajom van bőven, ezért nincs.
2022. ápr. 18. 15:46
 16/24 VincentLaw ***** válasza:
87%

Kérdés, hogy ki számít incelnek? Amikor itt a GYK Bizottság rásüti valakire, az már annak számít a GyK univerzumban? Én már kaptam meg itt, hogy mamahoteles incel (egyik sem vagyok véleményem szerint). Akkor én is annak számítok?

Nálam a pénz téren nincs gond, viszont a csajozásnál annál több.

2022. ápr. 18. 15:49
 17/24 anonim ***** válasza:
86%

9: AZTAA, eddig nem is néztem!!!4

Ennél a "Kérdező Srác"-nál 741 kérdés van 30 napra... LYéLYzuZS! :D

2022. ápr. 18. 16:02
 18/24 anonim ***** válasza:
71%
A jellemukkel van a gond, a személyiségükkel
2022. ápr. 18. 17:55
 19/24 anonim ***** válasza:
77%
Soha nem mondtam, hogy azért vagyok incel, mert nincs pénzem. Mármint tényleg nincs, de Magyarországon vagyunk, ne legyenek illúzióink, a nők nagy részének sincs. :D Nem, nekem a külsőm miatt nincs senkim, és a végletekig sértő, amikor szánt szándékkal a jellemünkbe áll bele látatlanul is néhány véglény (mint itt is láttam ilyen választ). Aztán amint felteszem a kérdést, hogy drága cimbora, szerinted akkor társkeresőn, ahol egy kép az elsődleges, amit lát az ember belőlem, vajon miért van 0 matchem több ezer(!!!!!) jobbra húzásból, akkor előkerül, hogy képeken keresztül is látszik, hogy borzalmas ember vagyok. Röhejes? Rettenetesen nevetséges, igen, de ezt hót komolyan képes volt egy nagy tudású leírni nekem egyszer.
2022. ápr. 18. 18:59
 20/24 anonim ***** válasza:
58%
Mert könnyebb mint szembenézni a valósággal...
2022. ápr. 18. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!