Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ilyen Takács Dorinához (Deva) hasonló lányokat hol lehet találni? esetleg van olyan akinek szintén bejön ez a stilus?
Nyilván nem a kinézetre gondolok, inkább a gondolkodásmód meg a tudatosság, spiritualitás ami tetszik. ha valaki nem ismeri ebben az interjúban elég jól átjön szerintem amire gondolok: https://www.youtube.com/watch?v=b4Zxwz0Z_kA&t=609s
amugy 22 éves vagyok, tehát erre a korosztályra gondolok. Tinderen nem nagyon beszéltem még ilyen lánnyal, élőben is sok lánnyal beszéltem pesten egyetemista körökben, de nagyon ritkának tűnik (konkrétan 1 ilyen volt aki ilyesmi volt)
5: libsi, liberális, csak elgépeltem. A hippik mai utódai. Jól lehet hülyíteni az ilyeneket a világbékével, csak tudni kell csajozni.
"Tinderen nem nagyon beszéltem még ilyen lánnyal" - idióta incel. Ezek nincsenek Tinderen. A lényeg velük kapcsolatban az, hogy nagyon el vannak szállva maguktól és azt hiszik, hogy a kis libsi világnézetük mindenre megoldás, de iszonyatosan nagyképűek, tudni kell kezelni őket. Viszont ha sikerül, akkor simán ágyba lehet őket vinni, nem számolják a pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!