Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja csinos vagyok, akkor az alakomra érti és nem az arcomra, ugye?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 15. 12:54
1/9 anonim válasza:
Értheti csak az alskodra is, ha mondjuk arcra nem vagy valami szép.
3/9 anonim válasza:
Én ezt akkor mondom, ha csinos: vagyis szépen megcsinálta a haját, egy kis smink, csinos ruha, jó az illata.
Nem értem, hogy lehetne a szót másképp értelmezni, mint az eredeti jelentésében.
4/9 anonim válasza:
Én férfiként alakra értem. Ha a arca szép az szépnek hívom, abba beletartozik az egész fej, a hajjal együtt.
5/9 anonim válasza:
Szerintem az értékes belső értékeidre mondja.
7/9 anonim válasza:
Én arra értem, hogy tetőtől talpig mennyire néz ki esztétikusan egy adott ruhában, vagy általában azokban a ruhákban, amiket hordani szokott.
Ha az arcát kommentálnám, azt mondanám, hogy szép. Ha csak a testét / alakját, akkor azt, hogy vonzó.
8/9 anonim válasza:
Nekem a kolléganők is szoktak olyat mondani, hogy ma nagyon csinos vagyok. Akkor az azt jelenti, hogy szép a ruhám, jól is áll. Vagy jó lett a sminkem, amit ritkán használok amúgy. Nem azt, hogy szebb vagyok, mint tegnap, vagy bejön az alakom. Ez szerintem nem feltétlenül azt jelenti, hogy tetszel is neki, inkább azt, hogy az összkép lett tetszetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!