Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem állnak szóba 170 cm magas férfiakkal a nők ha ők mondjuk 155-160 cm magasak?
Figyelt kérdés
Az még oké hogy ha 180 cm magas egy nő akkor magasabb férfit akar, de a nők többsége alacsonyabb 170 cm-nél akkor miért kell lenézni és alázni a 170 cm-es férfiakat?2022. ápr. 15. 08:59
11/13 anonim válasza:
Én 178 centi vagyok nőként, és igen, nekem fontos, hogy azért legyen nálam magasabb. Soha senkit ezért nem aláztam meg, egyszerűen nem akarnék nálam fél fejjel kisebb pasitól semmit. Ellenben van egy csomó 160cm körüli barátnőm, néhány 155 körülit is ismerek. Nekik mindig alacsony párjaik voltak. Nem látok problémát.
12/13 anonim válasza:
Mert a kerti törpét se hozzom be az udvarról az ágyamba.
13/13 anonim válasza:
Amúgy elég poénos, amikor egy 165 centis csaj berekeszti az ismerkedést, mert csak 174 centi vagyok. Ennyi erővel c kosár alatt én is elhajthatnék minden nőt melegebb éghajlatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!