Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejottem neki?

Figyelt kérdés
Egy jatszohazban dolgozom, es egy egy apuka tobbszor is odajott kerdezni valamit, aztan volt valami szosz vagy nem tudom mi a kulccsontomon es leszedte... Amugy egyedul volt a gyerekevel es viszonylag fiatal volt (30par korul) en meg 19 vagyok
2022. ápr. 14. 21:47
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szerintem szúrna.

Mint egy àtlag hiperpigmentàlt polgàrtàrs a biciklid kerekét.

2022. ápr. 14. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
A lófa.szt..
2022. ápr. 14. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Most egy-egy apuka, vagy konkrétan egy apuka, mert nem mindegy.

És mik voltak a kérdések, mert nagyon nem mindegy, kevés az infó. Szimplán segítőszándékból is leszedhetett a kezedről a szószt, nehogy összekend a ruhádat. Ez amolyan apai reakció is lehetett, tudod, van egy gyereke, és ha pár éves, akkor ezt gyakran csinálja és már megszokta, ösztönös reakció, gondolkodás nélkül a maszat leszedés androidos robotikus cselekedet.

2022. ápr. 15. 08:14
 4/4 anonim ***** válasza:
* leszedhette
2022. ápr. 15. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!