Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne igazságossab így a társkeresés?
Figyelt kérdés
Tehat az ember bemenne valahova ahol a gep kielemzi a szemilyeseget a fizeteset meg minden egyeb tulajdonsagot es ez alapjan keresne ki egy tarsat az illetonek aki nagyjabol hasonlo tulajdonsagokkal bír2022. ápr. 14. 11:50
12/20 anonim válasza:
"Most tettem fel eloszor ilyen kerdest."
Úgy érted, hogy ma?
13/20 A kérdező kommentje:
Úgy ertem most írtam ki eloszor az oldalra de ha nem hiszed szívesen kuldok arrol 1 screenshotot milyen kerdeseket írtam ki eddig
2022. ápr. 14. 12:54
15/20 anonim válasza:
Szerintem így is elég igazságos a párkeresés.
Ezt mondom sikertelen férfiként. A 20-as éveim közepén járok, és eddig csak két barátnőm volt.
De erről viszont csak én tehetek. Majd jön amikor jön. Nem görcsölök rá. Bàr néha egy egy alkalmi nem esne rosszul, de ja.
16/20 anonim válasza:
...aki aztán hány tőled.
Kell ez neked?
17/20 anonim válasza:
Volt valami hasonló ha jól emlékszem, hogy egy online személyiség tesztet kellett kitölteni (elég összetettet) és az alapján ajánlott potenciális partnereket.
Szóval ez nem újdonság.
18/20 anonim válasza:
Ezzel egy baj van: a gép szolgáltatásait igénybe vevő férfiak és nők jelentős része mélységesen felháborodna azon a párjelöltön, akit kidobna nekik az algoritmus.
19/20 anonim válasza:
Ez a gép miféle lenne? Mert sokan saját magukat sem ismerik. Ha önbevallásos alapon megy, az nem lesz sikeres.
20/20 anonim válasza:
A túlzottan hasonló személyiségek találkozója nem lenne szerencsés, az ellentétes személyiségek jobbak lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!