Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is féltékeny a nőkre ez miatt?
Titeket nem zavar hogy a nők párkapcsolatban körül vannak rajongva. Tudom nem mindenki de ha a nőnek jó a párkapcsolat akkor már ez van.
Visszafelé meg azt kapja a férfi hogy mi mindenben kéne megváltozni, hogy a nőnek megfeleljen a férfi.
Még ezt is tedd, még ebben is alkalmazkodjál….
Na, meg is jottek a frusztralt erintettek... :D
#16: Igen, ugyanaz a 2 kategoria, amit irtal, ugye? :) Legkozelebb kozold mar legyszi a folyamatosan itt panaszkodo nokkel is ezt. Ja, hogy azt nem teszed? :O
#18: Meselj kerlek magadrol. Mibol gondolod, hogy nekem nem jut no? (Bar nevetseges ez a jut szoveg, a nok nem targyak, hogy jutnak.) A baratmom pedig udvozol.
Ha anyam erdekel, o pl. megcsalta apamat, hoppon maradt es o is pont panaszkodott, hogy o az aldozat. Mit szeretnel meg rola tudni? :O
"meleg, szerető otthont teremt számodra"
Nekem ki teremt otthont nőként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!