Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet nem megunni az ismerkedést? 20f

Figyelt kérdés

Hello

Ott kezdeném hogy idén gondoltam rá meg határoztam el hogy "ismerkedni" fogok mert jól esne végre egy társ az életemben. Javarészt a tinderben merül ki ez az ismerkedés mert nem sok helyre járok el. szerintem az utobbi 2 honapba beszéltem kb 10-15 lánnyal és én marhára meguntam az egészet. szinte mindegyik lánnyal akivel beszéltem volt közös érdeklődés téma de még amelyikkel nem is azzal is megpróbáltam a beszélgetést volt amelyik 2 napig tartott volt amelyik 2 hétig de szerintem 1 honapot egyik se huzta ki. Úgy érzem hogy a lányok nagyon "visszaélnek" azzal hogy a fiúknak kell úgymond nyomulni és irogatni beszélgetést kezdeményezni (gondolok itt a visszaélés alatt arra hogy ha egyszer ugy zárul le egy beszélgetés online mondjuk amit csak leláttamoz ö az életbe nem fog irni mert még legalább 5 másik srác ir neki és elvan azzal) amivel nincs is túl nagy gond, legalább is úgy állok hozzá hogy "leszarom" és csak csinálom. egy papagájnak érzem magam kb. aztán most igy közel 4 honap után már ez a "leszarom" hozzá állás se segit mert tényleg meguntam, egyik lányhoz se kötött semmi érzelmileg egy picit se hogy érdekeljen annyira azon kivül hogy jól néz ki. Szóval kiváncsi vagyok hogy embereknek hogy van kedvük ehhez az egészhez

2022. ápr. 13. 22:30
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
63%

Ez borzasztó! Virtuálisan éled az életed legfontosabb szegmensét.

Teljesen kimarad a lényeg.

Amikor az ember észreveszi, vagy kiszemeli magának a másikat. Amikor a testbeszédből, tekintetből olvasol.

A szinte a legizgalmasabb része az ismerkedésnek. Aztán valahogy szóba elegyedtek egymással, és a köznapi téma fölött már ottvibrál közöttetek a levegő. És amikor eljuttok egy kávézásig, hosszabb, személyes beszélgetésig. Majd egy első randevúig… És még mindig van izgalmas várakozás, hogy mi mindent tudtok még megy egymásról.

És eközben végig ott a hús-vér ember a mosolyával, a hangjával, a gesztusaival, a lépteinek a hangjával, a kacagásával, a tétovaságával, vagy rámenősségével.

Az a baj, hogy ezt meg sem tanuljátok, mert beleszülettetek a klaviatúrába, a monitorba, a kamerába.

Nem éltek.

2022. ápr. 14. 00:57
 22/37 anonim ***** válasza:
78%

#21 Ebben teljesen igazad van.

Sokkal de sokkal jobb tud lenne szerintem is élőben.

2022. ápr. 14. 01:10
 23/37 A kérdező kommentje:
#21 jól hangzik a dolog, de alapvetően se vagyok az az ismerkedös ember, most mondanám hogy barátok szerzésében se vagyok a legjobb de nem is vágyom hogy nekem legyen 20-30 barátom,nekem böven elég ha van 5,tudom ez más szituácio teljesen, de a lényeget szerintem átadja mennyire élvezem úgy amúgy az egészet,gyakorlatilag idén kezdtem el ezzel "foglalkozni" (20 év alatt wow) de már meguntam egy életre,nyilván a sikertelenség is benne van de amúgyse hiszem hogy kifejezetten élvezetes
2022. ápr. 14. 07:37
 24/37 VincentLaw ***** válasza:
100%

Át tudom érezni a kérdezőnek a gondjait, az számomra is megüli az egészet, ha csak én viszem a beszélgetést, és teljesen az jön le számomra, hogy baromira nem érdeklem a másikat, és mintha csak arra lennék jó, hogy szórakoztassam unalmas óráiban, amikor mondjuk nincs más rajtam kívül.

Ez mind szépen hangzik, én is a személyes találkozókat preferálom, és én sem szeretem húzni sokáig az online ismerkedést. Viszont azt figyeltem mostanában meg, hogy egyre többen tűnnek kámforrá, ha felvetem a személyes találkozót. Így nehezen lehet bármit is csinálni személyesen.

2022. ápr. 14. 09:48
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez ilyen. Ilyenkor pihentetni kell a dolgot, emberfüggő meddig, pár hónap, fél év. Es utána újult erővel újra. De ha van más lehetőséged is, ne csak a netre hagyatkozz.
2022. ápr. 18. 07:28
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azok a lányok, akikkel beszélgettél is jobb szeretnek hallgatni, mint erőltetni a beszélgetést. Lehet, hogy csak nem volt szerencséd kifogni egy cserfesebb típust. De az is lehet, hogy aki cserfes, az online mégsem az, van, aki nem szeret írogatni, mert sok időt vesz el. Én tudok 10 ujjal vakon gépelni, de van aki csak lassan tud. Ezért kell találkozni minél hamarabb.
2022. ápr. 18. 12:49
 27/37 A kérdező kommentje:

#25 pihentetem már egy pár éve aztán most pihentetni kéne megint egy párra xD

#26 nem hiszem hogy a mai világban probléma lenne az írással telefonon eléggé gyorsan lehet. Pedig én azt hittem a lányok nagyon is szeretnek beszélni (általánosítva) és nem fordítva

2022. ápr. 25. 10:09
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

1. Mindig is úgy gondoltam, hogy neten ismerkedni sokkal nehezebb, ezért érdemes B opcióként tekinteni rá.

2. Hogyha valakivel 2 héten belül nem jön össze találka - és nincs kitűzve konkrét időpont - akkor nem érdemes erölltetni.

3. Aki számodra nem szimpatikus, felesleges eröltetni, mert rengeteg időt és energiát szív el.

4. Amikor soknak érzed az ismerkedést, tarts szünetet. Ne azért ismerkedj, mert muszáj, hanem mert kedved van hozzá. Hogyha rossz hozzáállással teszed, az értelmes nőket is el fogod űzni és az egész időpazarlás lesz.

5. Társkeresés nem azt jelenti, hogy kizárólag azzal kell foglalkoznod. Mellette ugyanúgy éld az életed, ne nézd állandóan az értesítéseket, avagy válaszolj azonnal, görcsösen!

6. Ne hagyd, hogy valaki bunkó legyen veled, még akkor sem, ha csinos. Építsd le gyorsan ezeket a kapcsolatokat, mert hosszútávon sehová se vezet. Ismerkedésnél neked is jól kell érezned magad!

2022. ápr. 25. 13:00
 29/37 anonim ***** válasza:
75%
Esetleg írj rá olyanra is, aki nem néz ki jól. Hátha. Próba, szerencse. Ha úgyis csak ennyi volt az, ami az eddigi lányokhoz kötött. Egy csúnya lehet, hogy hajlandó lesz találkára is.
2022. ápr. 26. 00:56
 30/37 A kérdező kommentje:

1. én ebben komfortosabban mozgok és úgy érzem írásban jobban kitudom fejezni magam.

2. én azt se bánom ha 1 hónap a dolog akár én nem vagyok rástresszelve hogy találkozzunk, jobban érzem magam ha már jobban ismerem a másikat.

3. olyannal nem nagyon szoktam.

4. Sajnos akkor sose csinálnám mert egyáltalán nem szeretek, a hozzáállásómmal szerintem nincs probléma, talán annyi hogy nem vagyok rámenős meg flörtölök annyit hanem inkább beszélgetni próbálok és talán úgy jön le hogy barátkozni akarok.

5.általában ráérek szóval én szoktam válaszolni egyből de nem azért mert görcsölök hanem mert tényleg ráérek és akkor meg miért ne.

6.az ilyeneknek egy kis időt adtam eddig ha láttam egy kis potenciált de eddig az összes ilyet offoltam mert tényleg olyan volt.

2022. ápr. 29. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!