Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet nem megunni az ismerkedést? 20f

Figyelt kérdés

Hello

Ott kezdeném hogy idén gondoltam rá meg határoztam el hogy "ismerkedni" fogok mert jól esne végre egy társ az életemben. Javarészt a tinderben merül ki ez az ismerkedés mert nem sok helyre járok el. szerintem az utobbi 2 honapba beszéltem kb 10-15 lánnyal és én marhára meguntam az egészet. szinte mindegyik lánnyal akivel beszéltem volt közös érdeklődés téma de még amelyikkel nem is azzal is megpróbáltam a beszélgetést volt amelyik 2 napig tartott volt amelyik 2 hétig de szerintem 1 honapot egyik se huzta ki. Úgy érzem hogy a lányok nagyon "visszaélnek" azzal hogy a fiúknak kell úgymond nyomulni és irogatni beszélgetést kezdeményezni (gondolok itt a visszaélés alatt arra hogy ha egyszer ugy zárul le egy beszélgetés online mondjuk amit csak leláttamoz ö az életbe nem fog irni mert még legalább 5 másik srác ir neki és elvan azzal) amivel nincs is túl nagy gond, legalább is úgy állok hozzá hogy "leszarom" és csak csinálom. egy papagájnak érzem magam kb. aztán most igy közel 4 honap után már ez a "leszarom" hozzá állás se segit mert tényleg meguntam, egyik lányhoz se kötött semmi érzelmileg egy picit se hogy érdekeljen annyira azon kivül hogy jól néz ki. Szóval kiváncsi vagyok hogy embereknek hogy van kedvük ehhez az egészhez

2022. ápr. 13. 22:30
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%
De ez rossz módszer, mert sokaknak nem jön át a személyisége online.
2022. ápr. 13. 23:13
 12/37 A kérdező kommentje:
én nem tudom feldolgozni azt hogy valakinek hogy nem jön át a személyisége online, mi több szerintem az emberek 90%a nyitottabb online mert "biztonságosabb" tér
2022. ápr. 13. 23:16
 13/37 anonim ***** válasza:
97%
Pont annyira biztonságos, mint amennyire hazug! Online mindenki azt mond amit akar, de az életben a tettek bizonyítanak.
2022. ápr. 13. 23:20
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos hogy online meg tudod fogni az adott személyt,ezért minimum egy hét vagy nagyon maximum két hét után érdemes el hívni.

Lehet hogy online nem érzed úgy a dolgokat, de valóságban lehet hogy nagyon is meg fog az illető.

2022. ápr. 13. 23:24
 15/37 anonim ***** válasza:
95%
Igen, valószínűleg nyitottabb mindenki online, de pont ezért kell találkozni élőben minél hamarabb, hogy mindez kiderüljön. Mert aztán könnyen lehet, hogy számodra túl zárkózott a lány, csak ez online nem jön át.
2022. ápr. 13. 23:24
 16/37 anonim ***** válasza:
94%

Online is a tettek bizonyítanak, nem írnak neked a lányok, mert nem találnak elég érdekesnek, viszont lehet, hogy ha élőben beszélgettetek volna, akkor totál más véleményük lett volna rólad, és azokon a napokon, mikor nem találkoztok, nagyon szívesen írtak volna neked.

Tehát elképzelhető, hogy félreismertek pusztán azért, mert csak online dumáltaltok.

2022. ápr. 13. 23:27
 17/37 anonim ***** válasza:
87%

Én is arra szavazok, hogy 1 hét után egy randi simán jöhet, max. Azt mondod, hogy, neked 30 perc múlva indulnod más valahova, így a túl hosszú, érdekfeszíto randikat is elkerülheted.

De egyébként tudod, hogy mi az, ami megfog egy lányba? Vagy tudod mi hiányzik belőlük, akikkel eddig beszélgettél?

2022. ápr. 13. 23:40
 18/37 A kérdező kommentje:
hát akikell beszélgettem konkrétan semmi nem fogott meg pedig tényleg hasonló témakörben beszélgettünk ami érdekel mind-2önket csak nekem alapból elveszi az egésztől a kedvet mikor nekem kell "eröltetni" mindent hogy haladjon a beszélgetés,nem az én személyiségem, jobb szeretek hallgatni mint sem "eröltetni" a beszélgetést. leginkább az hiányzik hogy éreztessék hogy érdeklem öket és nem csak akkor kérdez valamit ha előtte én kérdeztem ugyanazt vagy hasonlo, meg keresek egy érzést amit anno éreztem egy lányt iránt (akivel amugy soha nem jöttem össze szóval elvileg nem kéne nehéznek lenni felülmunli) de még csak ahhoz hasonlot se láttam senkibe
2022. ápr. 14. 00:23
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Ismerd meg élőben, attól mert 1-2-3 emberrel találkoztál élőben még semmit sem jelent, lehet hogy majd most lesz az igazi.

Adj esélyt magadnak és nekik, ne habozz, hívd el őket randira aztán majd látod.

2022. ápr. 14. 00:27
 20/37 anonim ***** válasza:
24%

Egyébként Svédországban ha jól nézel ki egy kicsit is, akkor menny ki oda, aztán állítólag a nők fel szednek téged, mert ott sokkal bátrabbak, ott kint nem csak a férfi szedi fel a nőket.

Először én sem akartam el hinni.

2022. ápr. 14. 00:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!