Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés elején, mennyire "elfogadható" ha az egyik fèl 2 naponta ír vissza?
Úgy, hogy előtte sűrűbben írt... Elvileg, sokat dolgozik, de azèrt nem tudom, mennyire hihető, hogy nincs két perce írni, vagy csak nem èrdeklem(?) :/
Köszi előre is!
Hasonloan jartam en is. Ismertük egymast tini korunkban, majd egyszercsak bejelölt a közössegi oldalon. Lajkolta a kepeimet, eltelt kb 1 het mire ramirt. Hogy vagyok, mi törtent velem az elmult 10-15 evben.
Chateltünk minden nap, de inkabb este, mert azt mondta sok a munkaja, föleg a valasztasok miatt is.
Volt olyan este is,hogy telefonon beszeltünk több,mint 1 orat.
Igy telt el, kb 2 het. Mindennapos chatelessel.
Aztan egyik este talalkoztunk, de Ö munka utan volt, faradtan. Kb 1 orat töltöttünk együtt.
A szemelyes talalkozo utan is irt,hogy szimpatikus vagyok neki, elöben is "felnöttkent". Tovabb folytatodott a chateles.
Kedves volt,aranyos. Majd egyik naprol a masikra nem irt, eltelt 2-3 nap. En kerestem megint, erdeklödtem minden rendben van-e vele. Valaszolt ne haragudjak, de nagyon sok a munkaja es tenyleg semmi ideje. (pedig lattam , es azota is latom sokszor elerhetö a chaten)
Aztan irt 1x.
En valaszoltam neki, es a mai napig nem olvasta el az üzenetemet, es nem valaszolt semmilyen formaban. Nem ertettem, es nem ertem a mai napig.
Egy két mondat egy két perc
Nincs semmi esélyed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!