Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a Chadek-re hajtanak azokat nem zavarja, hogy előtte már több záz vagy ezer nő járt vele előttük?

Figyelt kérdés
Nem lehetne jobb inkább egy incel, aki megbecsülné őket?

2022. ápr. 13. 21:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Incelek egy kis névváltoztatással már ti is igazi chadek lehettek 😂

[link]

2022. ápr. 13. 21:39
 12/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Nekem tök jó, hogy csak simán nem csal, mert hűséges típus, pedig megtehetné. Egyáltalán nem hiányzik, hogy azért ne csaljon, mert nincs rá lehetősége. Emellett van még millió érv, ami mellette szól. Az incelek mellett mennyi is?🤔 Ja, nulla.
2022. ápr. 13. 21:45
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

8

Nem azért nem csalod! Habem mert nincs rá lehetőséged

2022. ápr. 13. 21:51
 14/21 anonim ***** válasza:
92%

Az a csaj, aki csak "csedekre" hajt, azt nyilván nem zavarja. Ha zavarná, akkor miért is tenné?! (#Logic)

Amúgy meg mivel mindenki, aki párt keres a legjobbat akarja élete párjának, így nem véletlen az sem, hogy olyat akkor olyat keres magának, akiben lát is lehetőségeket. (De gondolom, hogy ezzel a kérdező is így van. Nem?!)

Ilyeneken nem érdemes fennakadni, mert csak az idődet pazarlod a töprengéssel. Helyette keress magadnak egy olyan csajt, aki nem "csedekre" hajt!!! :,D

2022. ápr. 13. 21:52
 15/21 anonim ***** válasza:
87%

Akik a JÓL KINÉZŐ NŐKRE-re hajtanak azokat nem zavarja, hogy előtte már több záz vagy ezer FÉRFI járt BENNE előttük?

Nem lehetne jobb inkább egy TELTEBB NŐ, aki megbecsülné őket?

2022. ápr. 13. 21:52
 16/21 anonim ***** válasza:
3%

"hogy előtte már több záz vagy ezer FÉRFI járt BENNE előttük?"

De zavart, nem is jöttem vele össze, sőt le se feküdtem vele pont ezért, mert ismerem az "előéletét".

2022. ápr. 13. 22:07
 17/21 anonim ***** válasza:
78%
Incel, aki megbecsül? Erőszakkal?
2022. ápr. 13. 22:21
 18/21 anonim ***** válasza:
16%

Az előző kérdésre nem tudtok válaszolni?

Továbbra is ezt tudom erre írni... De már megvan a válasz is.

2022. ápr. 13. 22:33
 19/21 anonim ***** válasza:
87%
Az incelek, mint a női nem tisztelői... Ma is tanultam valamit.
2022. ápr. 13. 23:01
 20/21 anonim válasza:
69%

Figyeljetek... Én kinézet alapján inkább chad mint incel vagyok. De attól hűséges is vagyok. Gondolom a kérdező a nagyképű bunkókra gondolt. Csomó haverom olyan. És csak azért bánnak velem jól mert nem vagyok ronda. Csalással viccelődnek, halálra isszák magukat, és majd' kibuknak. De ez csak az egyik fajta. Maga a fogalom kezd változni. Mint a sigma male is. Mostmár inkább az értelmes, okos, hűséges jól kinéző Férfit jelenti. És retardált bunkók meg a férfi "Karen" névvel illetik.

Összefoglalóul, találjatok egy olyan pasit aki tetszik nektek, de Emellett megbecsül. Akár incel akar chad. Akár introvert akár extrovert

2022. ápr. 13. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!