Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Belevágnátok a közelebbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belevágnátok a közelebbi ismerkedésbe, ha ellentétes a leendő randipartneretek hozzáállása gyerektémában? Miért?

Figyelt kérdés
Nagy dillemában vagyok, mert aki szeretne velem találkozni, szeretne saját gyereket, én viszont nem szeretnék szülni. De nem szeretnék szexkapcsolatot, de így vele nem lehetne több. Nem tudom, mit csináljak. Mit tennétek a helyemben?

2022. ápr. 12. 21:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
Ebben a korban így teljesen felesleges. 20 évesen még más, sokat alakul az ember és bőven van ideje, de 40 körül már erősen más a helyzet.
2022. ápr. 12. 22:37
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem vágnék bele. Ez az a dolog amiben nincs kompromisszum. Sem most, sem később.
2022. ápr. 12. 22:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha biztosan tudod, hogy szeretne még gyereket, akkor ne lopd meg az idejét. Biztosan remek nő vagy, de egy ember egyszerűen nem tud annyit adni, mint amit egy gyerekes család nyújthat annak, aki valóban erre vágyik.
2022. ápr. 12. 23:59
 14/17 anonim ***** válasza:
40%
Globális gazdasági összeomlás, háború, járvány stb. Senkinek nem lesz gyereke, ha akar, ha nem. Örülsz, ha lesz 3 szem kukorica ebédre, meg nem valami koncentrációs táborban vagy. Tök felesleges ilyesmin vitázni.
2022. ápr. 13. 04:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad az ilyenbe belemenni. Hosszútávon nem lesztek boldogok. Én ismerek egy párt aki így járt, a nő nem akart gyereket, a férje meg nagyon szeretett volna. Csóri pasin látszott hogy nagyon bántja a dolog. Természetesen nincs azzak gond ha valaki nem akar vagy ha valaki szeretne. Csak egymást ne kényszerítsük bele helyzetekbe. Náluk ott a pasi volt a gyerektelenségbe kényszerítve, így ő sem volt boldog. Egy olyannal jöjj össze akinek hasonlóak a nézetei.
2022. ápr. 13. 04:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz gyereket akkor olyat kell keresni aki szinté nem akar. És nem olyannal összejönni aki akar hátha meggondolja magát.
2022. ápr. 13. 05:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én hanyagolnám ezt a kapcsolatot, mert komoly kapcsolatként nincs jövője (vagy ha valamelyikőtök enged, az végig szenvedni fog).
2022. ápr. 13. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!