Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok magyar lányi miért választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok magyar lányi miért választ roma illetve más etnikumú partnert magának főleg lazább kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy a romák sok esetben belevalóbbak vagányabban viselkednek, de ez miért számít akkora előnynek sok nőnél? Többnyire anyagilag is jobbat mutatnak magukról a valós anyagi helyzetüknél és sok nő bedől ennek, mert egy kipofozott 20 éves BMW is jól tud kinézni ha megy rá egy réteg zománc..

2022. ápr. 12. 09:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Sok olyan hirdetés van hogy kimondottan roma csávót keresnek nézzetek kicsit szét a neten... Amúgy én nem szoktam sok kérdést kiírni főleg nem ebben a témakörben, de attól még érdekelhet a dolog.

"Annyira máshol nem is hallottam ezt a c-nyos dolgot, főleg nem férfiak szájából."

Mert lányok szájából hallod inkább? Tudom ti nők minden ilyen intim dolgot megvitattok egymással, de azért mi sem vagyunk hülyék.

2022. ápr. 12. 11:12
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán látom ezt a valóságban ..
2022. ápr. 12. 13:24
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Nekem ez nem tűnt fel. Sztem inkább kerülik az alsóbbrendű faj srácait.
2022. ápr. 12. 18:30
 14/19 anonim ***** válasza:
12%

Kétlem hogy annyira gyakori lenne hogy magyar nő romát akar...

Nekem pl biztos nem kellene soha, viszont négerekkel voltam, a mostani párom is az

2022. ápr. 12. 18:50
 15/19 anonim ***** válasza:
55%
A legundorítóbb, képmutató nőfajta, aki a cigánnyal szóba se áll, de a négereknek meg kapásból szétteszi a lábát.
2022. ápr. 13. 14:09
 16/19 anonim ***** válasza:
51%

15

Mert hogy a kettőnek mi köze egymáshoz?

2022. ápr. 13. 15:07
 17/19 anonim ***** válasza:
47%
15. Az mondjuk igaz! Ki hagytad a török, arab féléket is.. Ugyan abból a népcsoportból valóak a spanyolok, portugálok, egyiptomiak, arabok, törökök, pakisztánok, albánok, indiaiak mint a cigányok .. Tehát aki cigánnyal nem áll akkor sem ha rendezett , akkor semelyikkel ne kezdjen mert egytől valóak!
2022. ápr. 14. 00:25
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom.Én nagy ívben kerülöm őket.
2022. ápr. 14. 21:45
 19/19 anonim ***** válasza:

17

Majd jó hogy nem te mondod meg, ki kivel állhat szóba.

2022. ápr. 15. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!