Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerted meg a párodat?
Figyelt kérdés
Mindenképpen valódi párkapcsolatban élőket szeretnék megszólítani. Igazából az érdekel, hogy spontá, vagy direkt ismerkedési céllal ismertétek-e meg egymást, illetve az, hogy ki mennyire vett igénybe ehhez netes vagy egyéb társkeresőt.2022. ápr. 9. 15:36
A kérdező szavazást indított:
Társkeresési szándékkal, netes társkeresőn.
Társkeresési szándékkal, társkereső iroda által.
Társkeresési szándékkal, ismerkedő buliban.
Spontán, neten, nem társkeresésnek indulva.
Spontán, a való életben, szándék nélkül.
Egyéb, kifejtem.
29 szavazat
1/8 anonim válasza:
Spontán a való életben szándékkal.ilyen lehetőség miert nincs?
Találkoztunk egy szorakozóhelyen odament az exemhez megkérdezte nyomulhat e rám, az ex azt minsta igen. Es odajött hozzám es ez volt a kezdet.
Senki nem keresett tarsat nem volt szándékolt tervezett sem hanem csak tetszettem neki es akart engem es maga sem tudta még mi lesz ebbol.
2/8 anonim válasza:
Annyiban szándékos voolt hogy tetszettem neki akart engem.
3/8 anonim válasza:
Egy Rocker bulin, nem tartott sokáig a dolog...
6/8 anonim válasza:
Spontán való életben. A testvérével dolgoztam együtt már jó ideje, akivel jóban voltam bár sosem került szóba a testvére. Bejött hozzá a munkahelyre pont az esetem volt és akkor megkérdeztem a kolléga nőmet hol rejtegetted eddig. Persze ő már úgy adta tovább a tesójának tetszik nekem. Nem sok idő elteltével randira hívott.
8/8 anonim válasza:
Buszon iskolába menet. Ő probált kerülni, mert ismert. Nem akar velem lenni. Jó Isten más hogy gondolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!