Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szeretnék barátnőt, de csajra kiéhezett antiszoc vagyok és nem vagyok vevő a felesleges hacacárére, rokonozgatásra meg ilyen dolgokra?

Figyelt kérdés

[link]

Erről jutott eszembe. 29 vagyok szűz és ha lenne egy barátnőm akkor azzal nem ilyen baromságokat csinálnék mint festegetés, múzeumlátogatás meg trécselés a hideg teraszon néhány macskajancsival, hanem dugnám ahogy csak bírnám meg nyalnám-falnám.

Az utazás még belefér ha megőrizzük az intimitást, de másokat már nem akarok belevonni.

Az ilyen rokonlátogatásoktól/szülői vacsoráktól vagy baráti bratyizgatásoktól meg egyenesen herótom van. Senkinek semmi köze nem kell, hogy legyen a kettőnk kapcsolatához.

Van köztetek, aki hasonlóan gondolkodik?

2022. ápr. 9. 11:16
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
93%
A többiek már leírták, hogy a nőt tárgynak kezeled, ami rohadt sértő rá nézve, úgyhogy én már csak azt teszem hozzá, akár van barátnőd, akár nincs, elég gáz, hogy szerinted a múzeumba járás, festegetés (éertsd: kreatív hobbi) gáz. Ebből elég hamar le lehet vonni azt a következtetést, hogy egyedül sem ilyenekkel foglalkozol. Ezzel az a baj, hogy még barátnőmnek sem választanálak.
2022. ápr. 9. 11:52
 12/35 anonim ***** válasza:
93%
Te nem barátnőt akarsz hanem egy nőt akit akkor dughatsz meg amikor akarsz. Menjél prostihoz ha ennyi igényed van.
2022. ápr. 9. 11:57
 13/35 anonim ***** válasza:
88%

"Mit tegyek, ha szeretnék barátnőt, de csajra kiéhezett antiszoc vagyok és nem vagyok vevő a felesleges hacacárére, rokonozgatásra meg ilyen dolgokra?"

● Tehát a minőségi p*nci az kéne, termeszetesen ingyen, de semmire nem vagy hajlando érte

👏👏👏egyedul fogsz megdogleni! Sebaj, erted nem kár

2022. ápr. 9. 12:06
 14/35 A kérdező kommentje:

#10: Csak a foci, politika, bulvár meg kocsik érdekelnek. Meg egy kis videójáték.

#13: Remélem te is elpusztulsz mielőbb (mondjuk dobsz egy puszit egy KAMAZ-nak csak úgy ötlet gyanánt).

2022. ápr. 9. 12:13
 15/35 FoxtrotLidérc ***** válasza:
91%
14: Tisztelettel javaslom, hogy kicsit lépj ki a komfortzónádból! :))) Amiket felsoroltál, azzal nincs gond - viszont önmagában nem feltétlenül elég. Jó szándékkal mondom: próbálj ki ezeken kívül más dolgokat is! Szerezz élményeket, hogy megtudd: Mi érdekelhet, mi tetszhet MÉG az említetteken kívül.
2022. ápr. 9. 12:29
 16/35 anonim ***** válasza:
93%
Eddig sem volt nőd, eztán sem lesz. Tudod, senki nem fogja tolerálni, hogy csak dugásra tartod és nem párként funkcionálsz.
2022. ápr. 9. 12:30
 17/35 anonim ***** válasza:
90%
Na, ezért nem fogsz te soha semmit sehova dugni.
2022. ápr. 9. 12:38
 18/35 anonim ***** válasza:
17%

Azért ne legyünk ennyire álszentek egy olyan világban, ahol a legnagyobb társkeresőt (tinder) gyakorlatilag a szexkapcsolatok kialakítására hozták létre.

Szexkapcsolatban a kérdező értékei "elmennek szódával", de párkapcsolat kialakítására pici esély van ilyen mentalitással.

2022. ápr. 9. 13:03
 19/35 anonim ***** válasza:
85%
Ha van időnk,mi is egész nap képesek vagyunk dugni,de nem ebből áll az élet.Van családunk,külön dolgaink,amugy se jó mindig egymás nyakán lógni.És,ha napokig nem találkoztok,akkor mi lesz?Azonkívűl meg szűz vagy,két perc alatt elsülnél,a szexet is tanulni kell,egymáshoz szokni,nem biztos hogy ő arra vágyna,hogy egesznap szerencsétlenkedj rajta.
2022. ápr. 9. 13:05
 20/35 anonim ***** válasza:
90%

" Csak a foci, politika, bulvár meg kocsik érdekelnek. Meg egy kis videójáték."

És egy csajt ez nem érdekelhet? Meg a teraszon ülő paprikajancsikat?

2022. ápr. 9. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!