Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szeretnék barátnőt, de csajra kiéhezett antiszoc vagyok és nem vagyok vevő a felesleges hacacárére, rokonozgatásra meg ilyen dolgokra?
Erről jutott eszembe. 29 vagyok szűz és ha lenne egy barátnőm akkor azzal nem ilyen baromságokat csinálnék mint festegetés, múzeumlátogatás meg trécselés a hideg teraszon néhány macskajancsival, hanem dugnám ahogy csak bírnám meg nyalnám-falnám.
Az utazás még belefér ha megőrizzük az intimitást, de másokat már nem akarok belevonni.
Az ilyen rokonlátogatásoktól/szülői vacsoráktól vagy baráti bratyizgatásoktól meg egyenesen herótom van. Senkinek semmi köze nem kell, hogy legyen a kettőnk kapcsolatához.
Van köztetek, aki hasonlóan gondolkodik?
"Mit tegyek, ha szeretnék barátnőt, de csajra kiéhezett antiszoc vagyok és nem vagyok vevő a felesleges hacacárére, rokonozgatásra meg ilyen dolgokra?"
● Tehát a minőségi p*nci az kéne, termeszetesen ingyen, de semmire nem vagy hajlando érte
👏👏👏egyedul fogsz megdogleni! Sebaj, erted nem kár
#10: Csak a foci, politika, bulvár meg kocsik érdekelnek. Meg egy kis videójáték.
#13: Remélem te is elpusztulsz mielőbb (mondjuk dobsz egy puszit egy KAMAZ-nak csak úgy ötlet gyanánt).
Azért ne legyünk ennyire álszentek egy olyan világban, ahol a legnagyobb társkeresőt (tinder) gyakorlatilag a szexkapcsolatok kialakítására hozták létre.
Szexkapcsolatban a kérdező értékei "elmennek szódával", de párkapcsolat kialakítására pici esély van ilyen mentalitással.
" Csak a foci, politika, bulvár meg kocsik érdekelnek. Meg egy kis videójáték."
És egy csajt ez nem érdekelhet? Meg a teraszon ülő paprikajancsikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!