Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nemek miért nem békélnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nemek miért nem békélnek meg egymással el, és fogadják el, hogy a nők elférfiasodtak,a férfiak meg elnőiesedtek jelentős mértékben?

Figyelt kérdés

Önmagában nem azzal van a baj, hogy elnőiesedtek a férfiak és elférfiasodtak a nők, hanem hogy ezek az emberek nem találják meg egymást.

Mire gondolok; pl. hogy sok férfi nőies nőt akar magának,miközben ő maga is nőies, de egy nőies nőnek ez nem fog bejönni. Illetve sok nő elvárja, hogy férfias legyen a férfi, miközben ha ő nőként férfiasan viselkedik, akkor az nem sok férfias férfit fog bevonzani.

A férfias férfiak és a nőies nők ettől még léteznek természetesen, és általában meg is találják EGYMÁST.

Akik viszont jellemzően egyedül maradnak azok a férfias nők és a nőies férfiak. Valójában ők is tudnának szimbiózisban élni, csak valamiért ezt nem akarják beismerni, mert a társadalmi nyomás még mindig túl nagy, hogy márpedig egy nőnek nőiesnek kell lenni,férfinak férfiasnak, és habár ők maguk ezeket a kritériumokat nem teljesítik,de úgy vannak vele, h a leendő párjuktól ezt mégis elvárják.

2022. ápr. 7. 21:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%

Fogd már fel, hogy a jogi személyeknek azért nem járnak emberi jogok, mert nem emberek. Azért "kényszeríthetőek" transzparenciára vagy épp teljeskörű pártatlanságra, mert ezzel az EMBEREK jogait védjük. Így valósul meg a nemek, a fajok vagy épp a különböző szexualitások közti egyenlőség.

Az embereknek viszont járnak az emberi jogok, értem? Ilyen például szexualitás szabad megélése - elidegeníthetetlen jog.

2022. ápr. 7. 22:05
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy a kérdésre válaszoltok.... -_-
2022. ápr. 7. 22:12
 13/24 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 7. 22:14
 14/24 A kérdező kommentje:

Esküszöm nem én tettem fel azt a kérdést. :((

De most jól megszívtam úgy látszik, hogy valakik akik nagyon okosnak hiszik magukat ezt feltételezik rólam, mert így egy üres sárdobálás lesz itt ahelyett, hogy érdemi válaszok szülessenek.

2022. ápr. 7. 22:18
 15/24 A kérdező kommentje:

Egyébként így beleolvasva másik kérdésben egy egyoldalú szarrágás zajlik a kérdező részéről.

Az én kérdésem teljesen másra vonatkozik.

2022. ápr. 7. 22:20
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
Alapból nincs ilyen, hogy férfias meg nőies tulajdonságok. Innentől hülyeség az egész.
2022. ápr. 7. 22:23
 17/24 anonim ***** válasza:
35%
Butusok. Pedig alap, hogy asszimilálódunk. Ez isten.
2022. ápr. 7. 22:33
 18/24 anonim ***** válasza:
93%

Milyen egy férfias nő és milyen egy nőies férfi szerinted kérdező?

A párom férfias a szó jó és rossz értelmében is. Ugyanakkor én sok jóindulat mellett se vagyok nőies nő. Legalábbis abban az értelemben, ahogy én használom a szót. Ugyanakkor, lehet, te teljesen másképp definiálnád a fogalmakat. Ezért nem árt, a legelején tisztázni, mi is a jelen helyzetben a szerinted helyes értelmezés. Különben eleve értelmetlen bármilyen vitát lefolytatni.

2022. ápr. 7. 22:49
 19/24 anonim ***** válasza:
88%

Egyet értek 18-assal, hogy ez sok mindent jelenthet. Akár lehet, hogy csak valamiben férfiasabb a nő és valamiben nőiesebb a férfi. De szerintem sokszor megtalálják egymást. Több amolyan papucsabb férjet is ismerek, ha erre gondolsz. Ők se férfiatlanok önmagukban pl. munkahelyen, csak ha az asszonyt mellérakom mondjuk egy családi/haveri vacsorán, azért lejön, kinek az ötleteit kell közösként értelmezni. De simán lehet még úgy is irányítóbb egy nő vagy férfi, hogy abszolút kiszolgálja a másikat, cserébe övé az utolsó szó is, a fék, a ezzel él is rendesen. Vagy ismerek olyan apukákat, aki gyesre mentek a gyerekekkel, de nem nőiesek sem külsőre, sem viselkedésre, de nagyon gondoskodóak, míg mondjuk az asszony szétszórt művészlélek vagy elfoglalt munkahőse. ...és ez is mit jelent, mert sok családban pont az a férfias, aki gyerekesen viselkedik, nincs rajta felelősség, nincs feladata, játszik, bulizik, mint egy kamasz agglegény, aztán bohóckodik egy sort a gyerekekkel, ha épp kedve van. Ennek ellentettje az antiszociális, depresszív erős férfi, aki szintén csak aludni jár haza, mert ő virítja a zsét, de nagyon szigorú és megfagy a levegő, ha hazaér, mert mindenkibe beleköt.

Vagy arra gondolsz, amikor a csóró kockák, akik ismerkedni sem mernek a való életben, kifejtik, hogy a pénzes instababáknak úgysem ők kellenek? Mert az megint egy másik szelete ennek a férfias-nőies "vajon miért nem találjuk egymást" kérdéskörnek.

2022. ápr. 8. 04:32
 20/24 anonim ***** válasza:
87%

Valahol az egy kenyszer h sok no ek kell helyt allnia ferfias teruleten. Gondold el mondjuk 100 eve nem igazan volt divat elhagyni a gyereked anyjat. A valas sem eppen mindennapi. A kapcsolatok nem 2evre szulettek.

Most meg nem ez a helyzet.

Ez azzal jar h sok az egyedulallo anya akinek meg kell oldania az eletet. Ez bizony azzal jar h "ferfias" attidutoket kellett felvennie akkor is ha ez tavol all tole.

Masik a media ahol azt erositik h neked minden jar es a legjobbol. Olyan boldog emberi modelt sulykolnak belenk ami utopisztikus de jol mutat. Ennek akarnak sokan megfelelni.

A hatmadik a fogalmakat mindenki mashogy deffinialja. Mast jelent neki. Mindenkinek mas kep el a fejeben ha noies vagy ferfias szot halja.

2022. ápr. 8. 07:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!