Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más nőjére illik nyomulni? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nőjére illik nyomulni? Tartsam tiszteletben,ha van pasija?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 5. 18:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

Én egy MILFnek voltam a szeretője pár hónapig, a barátja nem foglalkozott vele, megraktam, majd túlságosan kezdtem kötődni hozzá érzelmileg és azt mondtam, hogy többet ilyen nem csinálok

1x jó volt, vele veszítettem el, de mégegyszer nem csinálnám, mivel csak magadat hozod vele rossz helyzetben később

2022. ápr. 5. 19:54
 12/21 anonim válasza:
21%
Ha semmilyen a kapcsolatuk és te sajnálod, mert veled jobb dolga lenne, mert komolyan gondolod és nem lennél ilyen gyökér vele, akkor szerintem nem baj közeledni. Viszont ha csak levarrni akarod és ezzel persze elcseszni az amúgy is szar kapcsolatot, az gáz!
2022. ápr. 5. 20:08
 13/21 anonim ***** válasza:
33%
Attól függ, mit szeretnél tőle. Mert ha örök hűséget vársz tőle, akkor valószínűleg bilibe lóg majd a kezed. Bár ez sem biztos, mert ha ez a kapcsolat nem valódi, akkor nem is kell hűségesnek lennie.
2022. ápr. 5. 20:17
 14/21 anonim ***** válasza:
92%
Azzal is számolj, hogy aztán összevernek vagy rejtélyes módon öngyullad a kocsid.
2022. ápr. 5. 20:54
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezt ő mondta, hogy "csak úgy" együtt vannak? Próbálkozz, úgyis rögtön lekoptat, ha nem kellesz és akkor legalább tudod. Már persze csak ha a pasija nem kajakabb nálad, mert akkor inkább ne.
2022. ápr. 5. 20:56
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

🚫 NEM TILOS !

✅ AMEDDIG NINCS GYŰRŰ a hölgy ujján !

⛔️ AMEDDIG NEM MONDTA KI AZ IGENT !

❎ ADDIG a SRÁC csak egy UDVARLÓ egy JELÖLT !

🔞 SEMMI TÖBB !

2022. ápr. 5. 21:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Ki kell puhatolni, hogy mennyire fogadja el a közeledést.
2022. ápr. 5. 22:11
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nyomulni akarsz akkor találhatnál egy szinglit is.
2022. ápr. 6. 04:14
 19/21 A kérdező kommentje:
Ő 26 én 34 a korkülönbség is ideális lenne,2× beszélgettünk a munkahelyén,lottózóban melózik,s úgy vettem észre kacérkodott velem...
2022. ápr. 6. 06:34
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
#19: Kacérkodott? Az semmit nem jelent.
2022. ápr. 6. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!