Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire fontos a nőknek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a nőknek az intim méret és a nettó havi jövedelem?

Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 13:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

9# Azért az értékelésből látszik az oldal őő hogyismondjam, belpesti jellege.

Fallosztól a kecsketartásig :)

Mindig megmosolygom, amikor a starbucks kávén meg mirelit csirkén élő számítógéphuszárok lenézik az állattartókat. Lövésük sincs, mekkora biznisz van benne. Persze ha nagyban csinálod, nyilván nem a kis háztartásokra gondolok.

2022. márc. 31. 13:38
 12/16 anonim ***** válasza:
24%
Nekem nem fontos a jövedelem, mert én is el tudok menni dolgozni, meg tudom keresni, ami kell. Kölyök meg nem lesz, ez a rész kilőve. Sosem ácsingóztam senki jövedelmére. Amúgy meg most már a pasi is elmehet gyesre.
2022. márc. 31. 13:57
 13/16 anonim ***** válasza:
74%
Semennyire mert én bár jól keresek de a pénz nagyon nem minden!
2022. márc. 31. 15:35
 14/16 anonim ***** válasza:
85%

Nálam huszadrangú mind a kettő.

A szex aktus része nekem nem nagy szám, szóval csak annyiban számít, hogy lehetőleg ne legyen túl nagy. De mire én odáig eljutok, hogy bárkit beengedek a hálószobámba, addig már rég együtt vagyunk és ismerjük egymást.

A pénzt helyett meg nekem sokkal fontosabb, hogy mit dolgozik, vagyis szebben mondva: mi a hivatása. Az értékes munkát és mellette az értékes embert többre becsülöm, mint hogy mennyit keres. És gyakran a munka értéke nincs arányban a fizetéssel. Mivel van jövedelmem és nincsenek anyagi gondjaim, így engem nem kell eltartani.

2022. márc. 31. 21:35
 15/16 anonim ***** válasza:
5%

" egy átlagos 16-18 cm bőven elég nekem."

na igen az önellentmondás kimaxolva... :D

"Based on these studies, the average length of an erect penis is between 5.1 and 5.5 inches (12.95-13.97 cm)"

2022. ápr. 1. 11:13
 16/16 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Nem midegy, hogy a világ átlagát nézzük (gondoljunk a sok ázsiaira) vagy az ország átlagát. Mi amúgy nem panaszkodhatunk, nálunk viszonylag nagy az átlag :)

2022. ápr. 1. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!