Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a nőknek az intim méret és a nettó havi jövedelem?
9# Azért az értékelésből látszik az oldal őő hogyismondjam, belpesti jellege.
Fallosztól a kecsketartásig :)
Mindig megmosolygom, amikor a starbucks kávén meg mirelit csirkén élő számítógéphuszárok lenézik az állattartókat. Lövésük sincs, mekkora biznisz van benne. Persze ha nagyban csinálod, nyilván nem a kis háztartásokra gondolok.
Nálam huszadrangú mind a kettő.
A szex aktus része nekem nem nagy szám, szóval csak annyiban számít, hogy lehetőleg ne legyen túl nagy. De mire én odáig eljutok, hogy bárkit beengedek a hálószobámba, addig már rég együtt vagyunk és ismerjük egymást.
A pénzt helyett meg nekem sokkal fontosabb, hogy mit dolgozik, vagyis szebben mondva: mi a hivatása. Az értékes munkát és mellette az értékes embert többre becsülöm, mint hogy mennyit keres. És gyakran a munka értéke nincs arányban a fizetéssel. Mivel van jövedelmem és nincsenek anyagi gondjaim, így engem nem kell eltartani.
" egy átlagos 16-18 cm bőven elég nekem."
na igen az önellentmondás kimaxolva... :D
"Based on these studies, the average length of an erect penis is between 5.1 and 5.5 inches (12.95-13.97 cm)"
Nem midegy, hogy a világ átlagát nézzük (gondoljunk a sok ázsiaira) vagy az ország átlagát. Mi amúgy nem panaszkodhatunk, nálunk viszonylag nagy az átlag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!