Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért jó az Nektek hogy magatoktol jelentkeztek egy hirdetésre majd pár üzenet váltás után eltűntök, vagy mikor odakerul a sor élőben nem mertek találkozni?
Figyelt kérdés
Van egy oldalon hirdetésem, írnak lányok de vagy eltűnnek vagy online dolgot ajánlanak (mikor engem nem érdekel csak a személyes találkozó) vagy megbeszéltük a találkozót és nem jön el?
Mi ebben a jó?
Elvileg azért írnak mert neki is megéri.
2022. márc. 31. 07:26
11/12 A kérdező kommentje:
Ja persze.
Ez hülyeség. Ki írogat napokig ha nem jövök be?
Hagyjuk. Értelmes válaszokat nem lehet kapni
2022. ápr. 1. 07:23
12/12 anonim válasza:
#11: A válaszomat megírtam az #1 hozzászólásomban. Hidd el, ez a valódi magyarázat, a többi hozzászólók csak találgatnak. Három évnyi intenzív netes társkeresőzésem alapján írtam, amit írtam. Teljesen egyértelmű, hogy az abban felsoroltak a legfőbb valódi okok. A képcsere utáni további levelezésből még semmiképp nem szabad reménykedni. Arra gondolj mindig, s ezt is feltételezd, hogy 99%-os valószínűséggel az adott lány nemcsak veled levelez, hanem még akár jó néhány másik férfival is, s bolond lenne ezt az orrodra kötni. S ahogy írtam, bármikor beléphet a képbe az álmai férfija, s onnantól az összes férfi, akivel addig levelezett, csak nyűggé válik, és szempillantás alatt ejtve lesz. Ilyesmi még akár az első randi után is előfordulhat. Sajnos a társkeresőn levő nők folyamatosan ki vannak téve az elcsábulásnak. Ezt el kell fogadni, mert semmit nem tudsz ez ellen tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!