Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt egy lány?
Megprobalom rovidre fogni. Ezzel a lannyal egy netes tarskereson talalkoztam, en kulfoldon elek, o otthon. Mar az elso perctol kezdve nagyon kozvetlen volt, ugy tunt mintha megtalaltam volna akit regota keresek, zokkenomentesen ment minden, elbeszelgettunk, rovid ido alatt komolyabb temakrol is, mar ugyvolt hogy talizunk egy egyutt folytatjuk. Megsem taliztunk, Volt is egy vitank, el is telt egy ev. Most ujra beszelunk, felajanlotta hogy menjek haza osszekoltozunk, minden zsir lesz, emellett a ferfiproblemairol is beszel nekem, meg hogy a melohelyen ot mennyien akarjak, meg mindenki ra van allva. A legutobbi dolog egy random videohivas volt mikozben furdott, es csak ugy csinalt mindent mintha 10 eve egyuttlennenk, mindent megmutatva magabol. Sosem kerdezi meg mizu velem vagy hogy vagyok, mindig csak elmondja mi van vele, mi tortenik vele eppen, aztan el is koszon.
Az elejen meg "izgatott" voltam mikor beszeltunk, de ma mar inkabb csak meghallgatom, meg bologatok akkor is ha valami olyat mond amit nem eppen hiszek el. Egyszoval mar nem hiszek a meseben, de beszelek vele mert szingli vagyok es nem tiltja senki. Nemsokara megyek haza, megbeszetuk hogy talizunk de igazabol nem nagyon akarok, vagy legalabbis elobb jolenne hallani a ti velemenyeteket. Ha valami reszlet nem tiszta, irjatok le, vagy irhattok privatba is. Szoval mit szeretne tolem ez a csaj, vagy miert beszel velem, mi jarhat a fejeben velem kapcsolatban? 28 vagyok, o 24. Nem volt sok parkapcsolatom, ezert nincs sok tapasztalatom a nokkel, igy nem tudom megfejteni mit akarhat, ezert irtam ide a kerdest.
Figyelemhiányos, egoista.
Tippelhetek? Miatta nem találkoztatok?
Szerintem összeköltözni sem fogtok ha rajta múlik.
Szerintem bólogass tovább unalmadban amíg nem találsz mást, és komolyan ne tervezz vele egy percig se.
“Megprobalom rovidre fogni.“
Nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!