Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi okozhatja, hogy még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi okozhatja, hogy még mindig csak az exemet kívánom?

Figyelt kérdés
Röviden, mikor megismertem az exemet, nem volt igazán senkim. Távolról már belátom hogy valamilyen szinten rá is függtem emiatt, egész nap csak ő járt a fejemben a pár hónap alatt, amíg együtt voltunk. A szakításunk nagyon váratlan volt, utána szorongani kezdtem. Úgy éreztem hogy elvesztettem az egyetlen embert aki valaha szeretett, és ezt nagyon sokáig nem tudtam feldolgozni. Ennek jó 2 éve már, és most van egy lány akibe biztos vagyok hogy beleszerettem, jó barátok vagyunk, de mindketten többet szeretnénk. Viszont minden alkalommal amikor felizgulok, csak az exemre tudok gondolni. Ne értsetek félre, mikor a szerelmem flörtöl velem nyilván reagál a testem, és kívánom. De mikor maszturbálok, görcsösen csak ő jár a fejemben, akkor is ha elhatározom hogy nem gondolok rá. Olyan mintha képtelen lennék továbblépni, mindegy bármennyi idő telik el. És így félek bármit is kezdeményezni, mert nem akarok úgy belevágni egy kapcsolatba, hogy mást kívánok... Bármilyen tanácsnak örülök.

2022. márc. 27. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

az első nagy szerelem mindig maradandó

próbálj nem gondolni rá

2022. márc. 27. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Mert ingerszegény a környezeted +/- érzelmek.
2022. márc. 27. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

+/- érzelmek...

Ez ugye nem abból a videóból van amire gondolok? :D

2022. márc. 27. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

3:

"Hát te ki vagy?" :D

2022. márc. 28. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!