Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamionsoförként lehetek incel, nem lesz fura?

Figyelt kérdés
A kérdés komoly, tetszik a dolog. Meg egy egyre több kollégám panaszkodik a nőkre, mindenkitől azt hallom már elegük van, nem akarnak ismerkedni mert a nőket túl sokan ostromolják és esélytelen ismerkedni. Meg amúgy is tök jól elvagyok egyedül. 34f

2022. márc. 27. 00:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%
Süsd el te is gyakran, hogy havi 600-at keresel, mint az a kamionos ismerősöm, aki valóban már huszonévesen házat épített magának. Az majd segít.
2022. márc. 27. 10:09
 12/13 A kérdező kommentje:
Azért a 600-ért nem marad életed ha sikerül megkeresni, nem kell lakás sem mert a fülkében fogsz élni. Nem olyan ez mint sokan elképzelik, a nők meg nagyon lenézik az embert ha megtudják mivel foglalkozik. Ja és amerre én jártam nem találkoztam prostikkal, azok a Bmw, Audikban ülnek és a gazdag üzletemberek hordják őket.
2022. márc. 27. 14:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem kell örökre azt csinálni. Ő is kevesebb, mint 10 év után abbahagyta, de addigra rengeteg pénzt félretett, házat épített, volt spórolt pénze is. Aztán elment dolgozni normálisabb melóba, ami nem az állandó úton levésről szól, de ez volt a gyűjtögetős időszaka.
2022. márc. 27. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!