Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen erős kisugárzású csajra milyen pasiként lenne esélyem?
https://www.youtube.com/watch?v=5Sv_N6RW4t8
Nem tudom ki ez a Dezső Bence, hogy ilyen nagy YouTube sztár, de a videóról ordít, hogy izzik a hangulat, tetten érhető a kémia közöttük.
Ráadásul a csaj nem tűnik egy egybites plázapi***nak, hanem inkább egy individuális karakter és hiába nem topmodell mégis van benne valami baromi erős szexuális kisugárzás és tapasztalat, hogy az ilyen nőket még nehezebb megszerezni.
Milyen pasinak kellene lennem, hogy ilyen karakteres barátnőm legyen.
Eleve hátrányból indulok a 170 centimmel és 54 kilómmal, de ezen felül mit kellene letennem előtte az asztalon, hogy köztünk is ilyen forró lehessen a hangulat?
Erre milyen választ vársz, kedves kérdező?
Van itt baj...
Kérdező neked ez az álomnő?
Ez egy erős 5/10 csaj, aki kicsit költött magára.
Nagyon nagy zavar van nálad a toronyban, ha ez neked akkora szám.
Hát figyelj, én bele-bele nézegettem a videóba, és szerintem nagyon más a véleményünk arról, mikor izzik a levegő két ember között, itt ugyanis semmilyen fülledt dolog nem történt :D
Javaslom, hogy nézz meg több videót a csajszitól, ugyanis ő is videós. Sajnos de, kifejezetten az 1 bites plázacica kategória...
Nem hiszem, hogy te ilyen csajt akarsz magadnak, ha meg mégis, akkor ismerkedj sokat. Neten, bulikban, az utcán, bárhol. Nem szoktam sosem ezt tanácsolni ilyen kérdéseknél, de itt most muszáj: gyúrd ki magad, és szerezz sok pénzt is, mert az ilyeneknek az kell.
A forrú hangulathoz meg nyilván testi és lelki vonzalom kell, de ez csak idővel alakul ki.
Nemtudom miről beszéltek, ennek a lánynak azért ilyen széles az arca, mert magas a testzsírja. Gondolom erre kellett a szálbehúzás is, hogy a sok zsírt feszesen tartsa.
Szép lány, pláne a husik között, simán 7-8 a mostani állapotban így tokásan is(videóban látszik mikor oldalra fordul). Az arca kifejezetten szimpatikus, nem vékonyarcú lópofa, hanem van arccsontja, állcsontja, csak hát van rajta zsír, ezért olyan tónustalan.
Ennek a csajnak amúgy sosem látszik a teste?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!