Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki ilyen szépségű nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki ilyen szépségű nőt akar milyen férfinak kell lennie? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2022. márc. 23. 19:56
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
94%
Olyannak, aki bejön neki.
2022. márc. 23. 19:58
 2/39 anonim ***** válasza:
99%
Ez inkább az aluliskolázott kategória. Válassz olyat, aki intelligens. Ott is van sok szép nő.
2022. márc. 23. 20:00
 3/39 anonim ***** válasza:
92%
Bocs de ez nevetséges. Nem ezt vártam. Ez egy lakótelepi csaj.
2022. márc. 23. 20:04
 4/39 anonim ***** válasza:
94%

Előző ugyanezt akartam írni.

telepi piroska felöltözve keménybe.

Aztán várja a telepi pistát az 5 golffal, és mennek egyet lazulni a városba.

2022. márc. 23. 20:13
 5/39 anonim ***** válasza:
67%

[link]

Fitness model, szereti a fegyvereket meg a videojatekokat... Valami hasonlo fazon kell neki, aki jo nagy darab izmos, de azert kocka. Sok sikert.

2022. márc. 23. 20:16
 6/39 anonim ***** válasza:
55%

5. megelőzött.

Ez nem a suttyó csaj kategória. Ex-katona, sportlövész, gamer, modell, ...

A harmadinak pedig: Mi baj azzal, ha valaki lakótelepen él? Te a budai villádból írsz, ugye? >:)

2022. márc. 23. 20:27
 7/39 anonim ***** válasza:
77%
#6 kedves finomságos fegyvermániás troll, hogy ki ez, azt nem tudom, az alapján írtam amit, hogy mit látok. Nem vagyok lenyűgözve, hogy finoman fogalmazzak. Egy lakótelepi tucatcsaj. Amúgy ez az átlagcsaj tényleg valami híresség?
2022. márc. 23. 20:44
 8/39 anonim ***** válasza:
38%

Ami nem latszik a kepen az a sok edzes, a smink, a fillerek, az arcapolok stb. Ahhoz, hogy valaki ilyen "szepsegu" legyen nem eleg termeszetesnek lenni, sok idot es penzt kell hozza befektetni.

A stilus az meg a masik. Ha a holgy stilusa tetszik az azert van, mert adott a hattere: katona es gamer.

Nem lehet am ilyen csajokat randomra az utcarol loni, ebben sok munka es befektetes van. De gondoljatok csak azt, hogy minden 10 emeletes panelben van belole 3.

2022. márc. 23. 20:47
 9/39 anonim ***** válasza:
98%

Az a baj, hogy ez tényleg az a lakótelepi, melegítőnadrágos Jucika kategória.

Már csak a hosszú, hegyes műkörmök hiányoznak meg a cigi a szájából.

2022. márc. 23. 20:53
 10/39 anonim ***** válasza:
21%
Na a sok irígy, aki leszólja ezt a csajt épp telefingják a 120 kilós seggükkel a fotelt.
2022. márc. 23. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!