Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Nagyon nem mindegy hogy 100 bol kell egy, vagy 100 bol neked csak az az egy kell es senki más, de érte tuzon vizen át is, ha kell.
Az egesz kapcsolatot leírja már előre az az orbitális különbség, hogy Ő kell neked, vagy csak legyen vki.
4/
Lehet már el is késtem...
5/
Nem teljesen jól értelmezted te sem ennyi erővel quazimodo huga is jöhetne igen amit írtam az csak a külsőség és igen nem tudom milyen tulajdonságai lehetnek xy-nak csak van bennem egy szorongás. És igen igazából barátnő kéne viszont nézhet ki bárhogy ha az arca nem tetszik tehát nem akárki. Változó mikor,hogy érzem de már így is azt,hogy mindenről lecsúsztam,ilyen ez a depresszió... Ha ismerkedek valakivel nem a többi nő jár az agyamban ezt is félre értetted mert akkor csak azzal az egy nő el foglalkozok ő érdekel,és sajnos nem olyan vagyok aki több vasat tart a tűzbe ha az egyik nem jön be ott van még mondjuk kettő. Itt nem figyeltem az írásra bocsánat. A múltkor ismerkedtem egy nővel aki nem buta de ő pl olyan hanyagul írt volt,hogy értelmezni sem tudtam viszont nem is menekültem el emiatt. Egyébként ha egy nő nem tud helyesen írni mert ugye nem mind agytröszt az meg azt se tudja jól írod e amit írsz,szóval ez sem állja meg mindig a helyét. És egy ember több mint az írása. Most pl te is megítélsz ebből.
8/
Kiszemelt volt,most nincs. De megbántam,hogy ide írtam mert gonoszak az emberek van aki intelligencia dumával jön meg a többi sablon szarsággal.
13!
Kicsit támadónak tűnsz most, ne felejtsd el, hogy én azért írtam neked egy monológot hogy segítsek!
Tehát ha az arca tetszik valakinek, akkor már összejönnél vele?
Tudod csomó férfi van, aki megállapítja, hogy igen, xy-nak szép az arca, de ennyi. Ettől még nem akar tőlük kapcsolatot, mivel egyedül is jól elvannak, illetve nem vágynak minden áron kapcsolatra. Te viszont már olyan elkeseredett vagy, hogy nem xy kell neked, hanem egy nő.
Ha depressziós vagy akkor menj el orvoshoz, ez magától nem fog megoldódni. Lehet, hogy ha kapnál megfelelő segítséget, akko jobban éreznéd magad.
Az teljesen rendben van, hogy hűséges vagy ahhoz, akivel ismerkedsz, ennek nem is állítottam az ellenkezőjét. Csak ez az, hogy szerintem te bárkivel leállnál ismerkedni.
Az oké, hogy te nem menekülsz el attól, hogy ha valaki csúnyán ír, de attól még mást ez zavarhat, és teljesen jogosan hagyhatja abba a beszélgetést veled. Nekem is sokkal egyszerűbb lenne írásjelek és ékezetek nélkül írnom,de igényes vagyok magamra, az írásomra, ezért odafigyelek erre. Nem szeretném fényezni magam, de csak írás alapján kettőnk közül azért az látszik, hogy nekem van több intelligenciám. Tehát igenis figyelj oda az írásodra mindig!
Tehát te összejönnél egy olyan nővel, aki nem tud helyesen írni? Oké, ha szeretnél ám legyen, csak akkor ne legyenek nagy elvárásaid senkivel szemben...
Nyilván az írásodból ítéllek meg, hiszen nem ismerlek. Amikor nekiállsz online ismerkedni, akkor más is csak azt ezt fogja először látni, ezzel kéne megfognod őket.
5/
Egyébként volt diplomás barátnőm szóval nem hiszem,hogy az intelligenciámmal lenne gond,de volt olyan is akinek csak szakmunkása volt vagy valami más középiskolája.
Ja és csak jelzem a két diplomás barátnőmmel voltam a leghosszabb ideig és csak ő volt nekem a lényeg senki más.
14!
"intelligencia dumával jön meg a többi sablon szarsággal"
Tökéletesen leírtad magad, ezért vagy te szingli te szerencsétlen...
Próbálna neked segíteni az ember, te meg arra nem vagy képes hogy ezt felfogd.
Most garantálom neked, hogy jó sokáig szingli leszel még, na én itt be is fejeztem, éld tovább a szerencsétlen kis életedet :D
15/
Nem teljesen,szép arc de ha közelebb akarnék kerülni lehet rendes de lehet a hátam közepére nem kívánnám. Tudom én is,hogy ez csak külső én sem írtam,hogy minden szép arcú nőtől kapcsolatot szeretnék. Gondom akik csak megemlítik szép az arca nem szoronganak semmin,és most itt nem csak kapcsolatra gondolok. Járok pszichológushoz de egy alap félénkség mindig is volt bennem és ez most fel is erősödött. Nem bárkivel állnék le ismerkedni viszont akivel ismerkedtem ő több mindenkivel ismerkedett én meg csak vele,én őszinte voltam ő meg csak állította,hogy az.
Hanyas az intelligenciád ha már menőzni szeretnél? Leírnám miért olyan az írásom amilyen néha de nincs kedvem,hogy lenézzék az embert vagy intelligenciát fitogtassanak mint te is. A csaj akivel ismerkedtem tudott helyesen írni mert nem buta csak trehány inkább néha. És mi van aztal a nővel aki tényleg szar helyesírású az,hogy fogja észrevenni,hogy én is szar vagyok?
17/
Na most meg is villantottad az intelligenciádat,nincs olyan sok mint amire tartod magad 🙂
Segíteni nem lenézve kell a másiknak...
19!
Értem. Tehát ha kedves vagyok és 2 kommenten keresztül próbálok segíteni,majd te benyögöd, hogy gonoszak vagyunk, meg sablon szarságokat írunk és ezután én is úgy viszonyulok hozzád, ahogyan te, akkor már én vagyok a gonosz?
2 regény választ írtam neked, azért a kedvesség sem tart örökké kedvesem, rá kell szolgálni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!