Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig kell "vergődnöm" az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig kell "vergődnöm" az oldalon incelként?

Figyelt kérdés

A piacról kiestem pár éve az infláció miatt, így nem nagyon tudok mást tenni. Vagy mániákusan önfejlesztek kb értelmetlenül, vagy itt "vergődök" mint incel, ahogy egy problématagadó válaszoló írta.

Várható, hogy ez az infláció valamikor a jövőben visszafordul és megint lehet majd csajozni például a Tinderen meg a szórakotóhelyeken? Vagy ez a borzalom a nyugati civilizáció bukásáig fog tartani?

2022. márc. 21. 20:40
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
49%
Nálad mégis mit jelent az önfejlesztés? Lementél már a kondiba?
2022. márc. 21. 21:42
 22/36 A kérdező kommentje:

Jó, igazából nem voltam orvosnál vele, de elismerem, hogy valamennyire biztosan autista lehetek. Egészen mostanáig nem mertem kenyeret/zsömlét venni például a boltban (nemrég nagy nehezen rávettem magam).

Nem diagnosztizáltak sose és nem is kapcsolódik a kérdéshez. Ha a nők a képeim alapján visszautasítanak, teljesen mindegy, hogy milyen vagyok mentálisan.

2022. márc. 21. 22:14
 23/36 anonim ***** válasza:
66%
Szooooval, mikor allsz neki gyurni?
2022. márc. 21. 22:20
 24/36 anonim ***** válasza:
91%

"de fel is kötheted magad. A döntés a tiéd..."

Azért aki ilyen patkány, hogy névtelen oldalon erre biztatna valakit, annak is van baj fejben.. ekkora görénységet leírni...

Nem embert ölt akinek írod, te rosszindulatú élettelen... Csak szerencsétlen a csajozasban...

2022. márc. 21. 22:27
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
24, Ugyanez jutott eszembe nekem is.
2022. márc. 21. 22:29
 26/36 anonim ***** válasza:
42%
Minden harmadik válasz a "szent gyúrást" erőlteti, kezdek valami üzleti érdekeltséget sejteni ezen válaszoló(k) kapcsán.
2022. márc. 21. 23:18
 27/36 anonim ***** válasza:
86%
Jaj, te vagy az, akivel smarolt egyet egyszer valami részeg latino csaj egy szórakozóhelyen és teljes mítoszt építettél köré, hogy a dél-amerikai lányok milyenek a magyarokhoz képest és milyen népvándorlás figyelhető jelenleg meg a spanyolajkú turisták özönével :D hallod, de nem kicsit vagy autista.
2022. márc. 22. 00:32
 28/36 anonim ***** válasza:
93%

Az tuti

Exem is az volt annak volt állandóan valami irreális fantázia világa😂

2022. márc. 22. 00:38
 29/36 anonim ***** válasza:
14%

En mar 10 eve itt vagyok :)

37F incel

2022. márc. 22. 03:47
 30/36 anonim ***** válasza:
95%
Nincs ehhez semmilyen piacnak köze, és ha a férfiakat meg a nőket egy cserélhető áruként fogod fel, akkor beteg vagy. Kezeltesd magad.
2022. márc. 22. 04:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!