Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igen
Ha szingli lennék és az illető hosszas pszichoterápián lenne túl. Habár akkor már nem lenne incel(max a szótári értelemben).
Nekem nem esély kell, hanem egy szelet a tortából. Abból a tortából, amiből most a Chadek eszik meg az egészet, míg a többiek max falatokat osztanak, mint a kunyeráló kutyák (a párkapcsolatban élő férfiak azok is egyébként).
Nem esély kell nekem, nem megértés, hanem a társadalmi kiváltságok, amiktől jelenleg meg vagyok fosztva.
"nagyon jó társ, legalább ilyen jó apa":
Majd rendesen felneveli a Chad gyerekét is, ahogy elnézem.
Egyszer, pár éve, esélyt adtam egy magára incelként hivatkozó férfinak. Új volt még a fogalom, gondoltam, miért ne, egy kávézásban semmi nincs.
Életem legszörnyűbb randija volt. Végig arról beszélt, hogy neki így és úgy milyen rossz, hogy mennyire elege van a vonzó férfiakból, mert ők többet kapnak, meg hát a nők többsége is szégyellje el magát. Elmondani nem tudom, milyen kínos volt ez az önsajnáltatást hallgatni. Akárhányszor próbáltam új témát felvetni (utazás, hobbik), mindig visszakanyarodott ehhez.
25N
Ha incel fogalom alatt mondjuk azt értjük, hogy valaki folyamatosan fenn van társkeresőn, évi 4-5 randit is beszervez, de sose lesz folytatás, és nem talál párt magának, akkor ilyen értelemben a párom is incel volt előttem 5 évig.
De ő sose a nőket hibáztatta. Ő mindig magában kereste a hibát, és próbálj okulni az előző randi tapasztalatok alapján.
Szóval ha ő tényleg incelnek számít, mert 5 évig nem volt párkapcsolata, és szexelni se szexelt, akkor én igen, adtam esélyt incelnek és nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!