Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ez a férfi?
Figyelt kérdés
Mindig írja hogy jó velem, de le se feküdtem vele, mindenre emlékszik,mondja hogy jól nézek ki, dícsér, folyton ír...
Tudja hogy nem lesz köztünk semmi.
2022. márc. 20. 08:43
2/7 anonim válasza:
Illetve még annyit tennék hozzá hogy szerintem ez nem is férfi, én ezt nem is nevezném férfinak, ez egy véglény jószág! Egy alja selejt! Szánalom!
3/7 anonim válasza:
Simpel téged. Elég egy undorító hozzáállás, abban reménykedik hogy lesz valami.
5/7 anonim válasza:
Próbálkozik nálad, hátha egyszer összejön. Avagy alapból ilyen és mindenkivel flörtölget.
6/7 anonim válasza:
Tudja hogy nem lesz köztünk semmi.
Miért foglalkozol vele? Miért engeded, hogy írjon?
7/7 anonim válasza:
Miért nem offolod? Építsd le, ha zavar. Nő vagyok, de ezt sose érettem. Vagy rázd le, ha tényleg zavar, vagy ha jólesik az egódnak, akkor ne panaszkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!