Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz csajozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz csajozni manapság?

Figyelt kérdés

2022. márc. 16. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%

Mert ronda vagy azért.

Én is ronda vagyok nekem is extrém nehéz, gyakorlatilag lehetetlen.

Nem is erőltetem a dolgot.

Ha jól nézel ki nem nehéz, minél jobban annál könnyebb. Ennyi a nagy titok, csak ezt soha senki nem fogja elismerni, csak pár "kitszított" ember valami névtelen fórumon.

De mindegy, próbálkozz nyugodtan, "fejleszd" önmagad meg "járj el pszichológushog", mert ez mindenre megoldás, garantáltan.

Ja és ne felejts el minden nap többször fürödni meg fogat mosni! Minél többször csinálod ezeket naponta annál sikeresebb leszel elvégre csak a megfelelő "ápoltság" és a jó személyiség meg persze a "kémia" a fontos.

Összefoglalva: fürödj le naponta 10-15-ször, és legyél filozófus-kémikus-pszichológus így mindennek meg fogsz felelni. Nagyon szívesen!

2022. márc. 16. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
A nők pénzéhsége miatt
2022. márc. 16. 23:17
 13/15 anonim ***** válasza:
41%

Jajj, mert a férfiak tökéletesek?

Miért kell általánosítani 12-es?

Vannak pénzéhes nők, ahogy pasik is, akik eltartatják magukat, de ettől még nem mindenki az.

2022. márc. 16. 23:24
 14/15 anonim ***** válasza:
58%
Nem realisztikus a cél, amit kitűzöl (túl jó a nő akit akarsz), vagy szimplán nincs még meg a tudás a fejedben a beszélgetéshez. Nem fogsz mindenkit megkapni, sőt annyit esel pofára mint sehol máshol, de egyszer majd összejön.
2022. márc. 17. 06:23
 15/15 anonim ***** válasza:
77%

Régen is az volt csak nem rinyálta tele mindenki az internetet miatta.

Meg nem volt mindenki ennyire social media függő.

2022. márc. 17. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!