Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejöttem egy nővel akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy nővel akit elég régóta ismertem. Szex jó volt mindkettőnknek, mégis méretproblémákra hivatkozva szakított. Mégis miért?

Figyelt kérdés
Mielőtt összejöttünk már hallottam, hogy neki nagy méret kell, ezért is az épphogy 16 centivel nem is próbálkoztam. De aztán mégis megtörtént, és még én is végigértem, ugyanis néhány pózban nem ment be több. Vibrátorból is kevesebb fért be mint a farkam. Ezért nem értem.

#Méretgond?
2022. márc. 15. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

hmm... Fogós kérdés!

Ja nem! Méretproblémái voltak.

2022. márc. 15. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Ugye tudod, hogy a szex nem csak a farkadból áll?
2022. márc. 15. 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Lehet csak egy éjszakát akart. Nőknél is van ilyen
2022. márc. 15. 18:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Viszont hosszabb nem igazán fért be, a vastagsággal meg nincs gondom.
2022. márc. 15. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:
80%

Figy! Ha nem hiszel neki, akkor szerinted mi honnan a tudjuk, hogy mi az igazság? Lehet, hogy büdös volt a szád, nem jól smárolsz, nem tetszik neki a füled vagy utálja azokat az ún. férfiakat akiknek ilyen kérdést a GYK-n kell feltenniük.

Kit érdekel, hogy neked van-e vastagsággal gondod? Nem a te pinádba kell benyomni valamit. Lehet, hogy neki nem jött be.

Honnan tudjuk?

2022. márc. 15. 18:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. márc. 15. 18:12
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként más nővel még nem volt ilyen?
2022. márc. 15. 18:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Volt már, hogy tényleg nagy volt a nő, de itt abszolút nem ez volt a helyzet.
2022. márc. 15. 18:19
 9/9 anonim ***** válasza:
86%

De te még mindig nem érted, hogy nem csak a farkadon múlik a szex?

Az előjáték attól lehetett szar.

2022. márc. 15. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!