Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok mindentől függ, tudom,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok mindentől függ, tudom,de ha 5 nap után nem ír a sràc, akkor ennyi volt?

Figyelt kérdés
Köszi előre is!
2022. márc. 14. 23:30
1 2
 1/17 anonim válasza:
92%
Valószínűleg igen 😪
2022. márc. 14. 23:32
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi...:/
2022. márc. 14. 23:40
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Figyú !

Nálam is ez volt, a csaj nem írt 4 napig ! És gondoltam bedobok neki egy gumicsontot !

Írtam neki egy búcsúlevelet - (privátba elküldöm neked ) ! És válaszolt is rá !

Azt mondta, hogy sory hogy egy TUSKÓ voltam, Csak gondolkoztam a dolgon :|

És folytattuk tovább a csevegést.

2022. márc. 14. 23:47
 4/17 anonim ***** válasza:
96%
Már 2 nap után is annyi.
2022. márc. 15. 00:04
 5/17 anonim ***** válasza:

Manapság nincs kőbe vésve, hogy a férfi vagy a nő kell kezdeményezzen. Szóval nyugodtan írhatsz neki.

De azért ha nem változik a helyzet venni kell a lapot, és békén kell hagyni. Én ki nem állhatom ha valaki nem fogja fel az amúgy egyértelmű jeleket, és kvázi zaklat. De persze ez nem a te szituációdra vonatkozik.

2022. márc. 15. 00:46
 6/17 A kérdező kommentje:
Persze, egyet èrtek. Az a baj, hogy èn nagyon nő vagyok, ilyen szempontból, talàn túlsàgosan is, nem szoktam kezdeményezni... Igazából, ő írt utoljára, de olyasmit, amire nem feltétlenül volt mit írnom, meg jól esett volna, ha kicsit jobban "töri magàt".
2022. márc. 15. 00:56
 7/17 A kérdező kommentje:
*egyetèrtek*-bocs
2022. márc. 15. 01:02
 8/17 anonim ***** válasza:
69%
Jaj ezek az én nő vagyok dumák...Betojok esküszöm :D Attól leszel nő, hogy ülsz, mint a kaki a fűben, ahelyett hogy tennél azért, amit szeretnél. Te oszt nő vagy Julcsa, büszkén halhatsz majd meg egyedül!
2022. márc. 15. 03:26
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Hívd el egy kávéra vagy egy pizzára. Ahogy válaszol abból látni fogod érdekli e
2022. márc. 15. 03:44
 10/17 anonim ***** válasza:
95%
Hát én Féfiként, viszont ha én írtam utoljára akkor várom a választ, még ha nem is írtam kérdést, legalább reagáljon rá valamit! Amúgy nem akarok nyomulni, zaklatni! Ilyenkor úgy vagyok vele, hogy biztos nem szeretne tovább beszélgetni az illető, én meg nem akarom erőltetni!
2022. márc. 15. 04:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!