Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ezek után elgondol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezek után elgondolkodik magán, vagy bemagyarázza valahogy magának, hogy nem csinált semmi rosszat?

Figyelt kérdés

Egy nő nagyon sokáig érdeklődést mutatott felém, aztán kezdtem én is érdeklődni felé és kezdeményeztem, amit elutasított. Nem értem, miért tette, és meg sem magyarázta.

Elutasítás után annyiban hagytam a történetet, hiszen ha nem, akkor nem, ez van, vége. Csakhogy ő visszajött és megint sok érdeklődést mutatott, még jobban, mint előtte. Utalgatott arra, hogy elcseszte, meggondolta magát, szarul érzi magát a történtek miatt és szeretné jóvá tenni, nem akar elveszíteni engem - persze nem mondta ki ezt nyíltan, csak burkoltan. De nekem nagyon nehezemre esett megbocsátani neki és ez így folytatódott egy-két hónapig. Aztán nagy nehezen sikerült túllendülni rajta, és így megint elhívtam, és megint elutasított. Mire volt jó ez az egész? Már rég hagytam volna, de ő érdeklődött, meg legelőször is. Megint semmi magyarázat, nem volt hajlandó megbeszélni.

Ez már annyira felnyomta bennem a pumpát, hogy kinyilvánítottam mások előtt a véleményem, mekkora hülye, ostoba nő ez.

Vajon elgondolkodik ezek után, hogy baj van a fejével? Vagy bemagyarázza magának, hogy ez így rendben van?

2022. márc. 10. 12:34
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Lehet benne lett volna, azért mutatott újra érdeklődést, csak azért az az 1-2 hónap nem kevés, addigra lehet elengedte a dolgot, tovább lépett és azért utasított el, mikor végre elhívtad.

Más logikus magyarázatot nem tudok adni. Max azt, hogy csak szórakozott veled. Egyik esetben se valószínű, hogy magát okolja a történtekért.

2022. márc. 10. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
41%

Ez már annyira felnyomta bennem a pumpát, hogy kinyilvánítottam mások előtt a véleményem, mekkora hülye, ostoba nő ez.

Szerintem pont, hogy megjött az esze, azért utasított el.

2022. márc. 10. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:
88%
Mivel eleve nem érdekled már őt, illetve mások előtt hülye, ostoba nőnek hívtad, szerintem egy lehelletnyi gondolatot sem fog már rád pazarolni, nemhogy elgondolkodni a véleményeden.
2022. márc. 10. 18:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Na ez a baj, mert akkor hülye marad. Ha tényleg így tesz, és nem gondolkodik el azon, milyen okból is neveztem annak.
2022. márc. 10. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!