Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ez így ennyi volt?
Röviden, egy nagyon friss ismeretségről van szó, párszor randiztunk, a szex is megtörtént (nagyon működik a kémia), és egyébként minden nagyon tökéletesnek tűnt, rajta is láttam, hogy jól érzi magát velem, hosszúak is voltak ezek a találkozók. Viszont a randik között alig keresett, kicsit fura volt, és legutóbb pénteken találkoztunk, de egyáltalán fel se hozta, hogy mikor érne rá a héten vagy valami, és hétfő este szóba hoztam, hogy úgy érzem, ő nem nagyon akar engem látni, erre azt írta, hogy de, akar, csak nem minden nap... Erre nem is reagáltam, pf.. Egyrészt nem értem, ezt honnan vette, hiszen 3 nap eltelt, leghamarabb 4 nap múlva taliztunk volna újra, meg nem írt azóta sem.. Bár igaz, hogy én nem válaszoltam neki, de erre mégis mit lehetne?
Szerintetek ilyen esetben mi van? Én szerintem nem fog többet keresni.
Egyébként ő már a 3. ilyen típusú fiú, akivel ez történik, és közülük egy meg is mondta egyszer, hogy ő nem társas lény, meg nem igényli a folytonos beszélgetést meg találkozást.. A minden napost én sem, de ez nekem olyan fura, hogy mindhárom srác örökké barátokkal volt, új embereket ismert meg, de a kapcsolatok elől meg menekülnek... És nem értem, miért mindig ezt a típust fogom ki. :(
Valaki érti az ilyen embereket?
"És nem értem, miért mindig ezt a típust fogom ki."
Ezt VÁLASZTOD
Azért ezt a típust fogod ki, mert jelentős rèszük ilyen, ès a nagy szàmok törvénye alapjàn kellett, hogy a rengeteg nyomorult közül néhàny veled is szembejöjjön.
Nincs mit keseregni ezen, nem te vagy a hibás, hogy ennyi férfiatlan, semmirekellő, ingyen k*rvára utazó van.
Innentől legyél szigorúbb, és ne feküdj le velük hamar illetve az első intő jelnèl kuka.
Széttetted, ürített, továbbment.
Legközelebb gondolkozz, vagy ha ez így megfelel, akkor ne sírj.
Nem azon múlik valóban, ha normàlis a másik. De hogy kiszűrd a nem normálisakat, és ne érezd kihasználva magad, ezért ne feküdj le velük hamar. Minek adnád oda magad olyannak, aki ekkora seggfej?
Nem érdemli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!