Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tetszik egy fiú
Figyelt kérdés
20 éves vagyok elég felénk ilyen téren.
Foci meccsen voltam és megtetszett az egyik csapat játékosa, bekovettem instan, elfogadta vissza is követett de eddig jutottam..
2022. márc. 6. 21:02
1/5 anonim válasza:
a félénk lány akinek(szintén)a menő yolo focista srác bréje kell
2/5 anonim válasza:
elfogadta vissza is követett de eddig jutottam..
és a férfiakat szidják hogy szia mizuz-nak
3/5 A kérdező kommentje:
Legyszi komoly válaszokat.
Az első válaszoló, nem minden focista olyan akit te leirtál, ő pont nem olyan.
Második, én nem szidom ezeket a fiúkat akik szeretnének valamit , inkább becsülöm őket hogy voltak olyan bátrak hogy rairjanak egy lányra.
2022. márc. 6. 21:25
4/5 anonim válasza:
szerintem egy szia, mizuba senki sem hal bele.
vagy pedig gratulálj neki, hogy milyen jól játszott
vagy nemtudom, de ne legyél nyomi, írj neki, mert nem vesztessz vele semmit
max ignorál, ettől a világ nem dől össze
5/5 anonim válasza:
mindegyik menő aki már megye 1 ben van legalább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!