Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tetszett már nektek meleg pasi?
Figyelt kérdés
Ha igen mit tettetek? Közeledtetek felé vagy elfelejtették?2022. márc. 5. 21:13
1/12 anonim válasza:
Olyan volt már egyszer, hogy külsőre helyesnek tartottam egy srácot, aki meleg, de úgy nem tetszett, szóval nem voltam szerelmes belé vagy ilyesmi.
2/12 anonim válasza:
Igen. Egy nagyon jóképű, férfias pasiról van szó, aki érzelmileg és értelmileg is teljesen rendben van, csak sajnos meleg. Jóban voltunk sokáig, míg másfelé nem sodort minket az élet. Nyilván eszembe sem jutott lépni.
3/12 anonim válasza:
Igen, de nem léptem felé, mert meleg, így nem lett volna értelme.
4/12 anonim válasza:
Exem össze is jött egyel, aztán mondta hogy milyen jó pasi, még ágyba se vitte, aztán meg elkezdte frusztrálni, majd lelépett 1 pasival a pasija.
5/12 anonim válasza:
Aha, de nem tudtam, hogy meleg.
6/12 anonim válasza:
Lehet hogy tetszett, de nemtudok róla hogy meleg.
7/12 anonim válasza:
Nem volt még. Egy meleg ismerősöm van, de ő külsőre nem jön be.
8/12 A kérdező kommentje:
Én szerelmes vagyok belé. Mostanában ismertem meg,még nem vagyunk beszélő viszonyban ,neten ismertem meg. Nem tudom mit csináljak? Mert úgy hallottam biszex is lehet.
2022. márc. 6. 09:53
10/12 A kérdező kommentje:
Mit csinàljak?
2022. márc. 6. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!