Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak szexuális elvárása lehet?
"de nem votl hajlando elmenni a lakasbol. "
Segítsélget kérsz. Mi az, hogy nem hajlandó elmenni?
Összerakod a cuccát, zárat cserélsz.
Miért kérne segítséget? Egymást használják!
Leírta, hogy ez neki jó, mert gondolom anyagilag elhalmozzák.. Ha olyan rossz lenne neki, már változtatott volna. Olyan nincs, hogy valakit nem lehet kirakni a lakásból. Van rendőrség. Itt az van, hogy mindkét fél használja a másikat. Az egyik szexet, gondoskodást kap, a másik anyagilag használja ki a helyzetet. Ennyi. Addig fogják csinálni amíg mindkettő megkapja amit akar, vagy valamelyik nem talál jobbat.
"mert gondolom anyagilag elhalmozzák."
Ja, egy olyan pasi, aki a saját lakhatását nem képes megoldani? Ne viccelj már!
9) fu, ilyen pasim nekem is volt. A legelején szóba hozta az anált, elmondtam neki kedvesen, hogy az részemről teljesen ki van zárva, ha neki nagy kattanás, akkor inkább engedjük el a dolgot. Nem, nem, simán meglesz nélküle, csak kicsit sajnálja, de gond egy szál se.
Ahogy haladt a kapcsolat, apránként egyre gyakrabban erőltette a témát, volt ott minden, duzzogás, mártírhalál, áltudomány, kuncsorgás, amit akarsz. Egy idő után szex közben elkezdett arrafelé nyúlkálni, minden alkalommal leállítottam, vérig volt sértve. Aztán egyszer konkrétan megpróbálta berakni, na akkor lerúgtam magamról, osszecuccoltam és többet nem látott. Hülye voltam, hogy nem bactam ki előbb? Abszolút. De megtanultam.
Ő írta ezt a 11-es válaszában:
"Vesz egy halom dolgot ,kenyeztet. Amikor jo paszban van nekem jo,elhalmoz,kenyeztet ."
Én csak elolvastam amit írt. Lehet rám haragudni, de nem én írtam ezeket, olvassátok vissza. Le van írva, hogy "nekem jó, elhalmoz, kényeztet".
"De cserebe sokszor allja o a kajalast "
EZ alap, nem elhalmozás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!