Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfinak szexuális elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak szexuális elvárása lehet?

Figyelt kérdés
Mi az ami még jogos minimum szerintettek?

#minimum #elvárás #Szexuális elvárások
2022. márc. 4. 09:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
10,mert azota kb mindent probal megadni.Plusz folyton bizonygatja mennyire szeret balbla. Vesz egy halom dolgot ,kenyeztet. De ilyen kettos a dolog,csinalja csinalj majd megitn bunko lesz egy fel nalig,aztan megitn lehozza a csillagokat.Sokat agyaltam a dolgon hogy szakitani kellene votl nem egyszer kertem lepjen le,de nem votl hajlando elmenni a lakasbol. Msot hogy tegyek ki amugy egy 100kgos pasit egyedul? Rokon,baratok tobb orara laknak.De ilyenkor megont mezes-mazos lesz stb. nyilvan haldoklik a kapcsolat,valamikro ugyis vege lesz.Amikor jo paszban van nekem jo,elhalmoz,kenyeztet .De amugy mar nm szivesen vagyok vele,hogy ekkora bunko masko..
2022. márc. 4. 10:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"de nem votl hajlando elmenni a lakasbol. "

Segítsélget kérsz. Mi az, hogy nem hajlandó elmenni?

Összerakod a cuccát, zárat cserélsz.

2022. márc. 4. 10:53
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

Miért kérne segítséget? Egymást használják!

Leírta, hogy ez neki jó, mert gondolom anyagilag elhalmozzák.. Ha olyan rossz lenne neki, már változtatott volna. Olyan nincs, hogy valakit nem lehet kirakni a lakásból. Van rendőrség. Itt az van, hogy mindkét fél használja a másikat. Az egyik szexet, gondoskodást kap, a másik anyagilag használja ki a helyzetet. Ennyi. Addig fogják csinálni amíg mindkettő megkapja amit akar, vagy valamelyik nem talál jobbat.

2022. márc. 4. 11:03
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

"mert gondolom anyagilag elhalmozzák."

Ja, egy olyan pasi, aki a saját lakhatását nem képes megoldani? Ne viccelj már!

2022. márc. 4. 11:24
 15/21 anonim ***** válasza:
69%
#11 Megérdemlitek egymást. A szerelem/szeretet legkisebb szikráját sem mutatjátok egymás iránt, mégis együtt vagytok.
2022. márc. 4. 11:26
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

9) fu, ilyen pasim nekem is volt. A legelején szóba hozta az anált, elmondtam neki kedvesen, hogy az részemről teljesen ki van zárva, ha neki nagy kattanás, akkor inkább engedjük el a dolgot. Nem, nem, simán meglesz nélküle, csak kicsit sajnálja, de gond egy szál se.

Ahogy haladt a kapcsolat, apránként egyre gyakrabban erőltette a témát, volt ott minden, duzzogás, mártírhalál, áltudomány, kuncsorgás, amit akarsz. Egy idő után szex közben elkezdett arrafelé nyúlkálni, minden alkalommal leállítottam, vérig volt sértve. Aztán egyszer konkrétan megpróbálta berakni, na akkor lerúgtam magamról, osszecuccoltam és többet nem látott. Hülye voltam, hogy nem bactam ki előbb? Abszolút. De megtanultam.

2022. márc. 4. 11:30
 17/21 anonim ***** válasza:

Ő írta ezt a 11-es válaszában:

"Vesz egy halom dolgot ,kenyeztet. Amikor jo paszban van nekem jo,elhalmoz,kenyeztet ."

Én csak elolvastam amit írt. Lehet rám haragudni, de nem én írtam ezeket, olvassátok vissza. Le van írva, hogy "nekem jó, elhalmoz, kényeztet".

2022. márc. 4. 11:30
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Igen,nincs sajat lakhatasa nem fizet egy ft-ot se erte.De cserebe sokszor allja o a kajalast erre ertettem az elhalmoz dolgot,hogy vegulis ennyiben jo nekem is.Mert elotte a baratim meg egy kolat se nagyon fizettek igy ennek orulok hogy o legalbb ennyiket megtesz.De nyilvan ne uhy ertsetek mint 17erti hogy kapok luxus dolgoakt mert arra nem futna.
2022. márc. 4. 11:50
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"De cserebe sokszor allja o a kajalast "

EZ alap, nem elhalmozás.

2022. márc. 4. 12:28
 20/21 anonim ***** válasza:
19,hat nem tudom hol alap.a mai pasiknak hidd el hogy nem.mondom volt olyan aki uditot nem fizette..meg itt gyk-n is sirnak sokszor a paik hogy elso randin fizetnek
2022. márc. 4. 13:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!