Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell egyéjszakást összehozni?
#17: szimplán hazudsz. Márpedig hazugsággal sem fogod tudni igazolni a saját, alaptalan véleményed.
"A nők kisebbsége értékeli a tiszteletet és a megbecsülést. Akad ilyen, de ritka." Tévedsz. Az ellenkezője a ritka. Ha annyira biztos vagy benne, hogy neked van igazad, bizonyítsd.
Csak az, hogy életedben volt 4 nővel dolgod, és ebből2 ilyen volt, vagy 3, semmit sem bizonyít. A te sekélyes ismereted és/vagy tapasztalatod nem reprezentatív minta. És nem is igaz.
25: bocs, mondom én.
Ha netes, akkor ledumáljuk, hogy hol találkozunk, iszunk egy kávét, hogy lehessen még visszakozni, ha valaki nagyon benézett volna valamit. Aztán irány valaki kéglije.
Ha szórakozóhely, akkor feltűnik a nő, észrevesszük egymást, mire észbe kapunk, már beszélgetünk valami intim helyzetben, ami addig fokozódik, amíg egyikünk sem akar ottmaradni.
Aztán van olyan, amikor leülsz a nővel együtt egy dunaparti fára egy üveg borral, de indulni kell, mert ottmaradni közszemérem sértés, de az is előfordul, hogy a randin elcsattant búcsúcsók után lefékez melletted a csaj autója és igent mondasz arra a kérdésre, hogy nem folytatjátok-e nála.
Ilyesmit kell spontán csinálni.
Nem is tudom így túl az életem felén, nekem biza nem volt se 30-se 50, mégis jól érzem magam azzal a 19-20 kapcsolattal ami mögöttem van. volt benne ilyen is olyan is sőt még olyanabb is. Példának okáért eszemben sem volt, hogy szexeljünk, mégis kb. 1 óra elteltével azon kaptam magam, hogy a csaj lakásán heveskedünk.
Bármikor képes vagyok rá, hogy megkapjak egy Nőt akár egy éjszakára is. De ne feledjük, ezt neki is akarnia kell. És bármennyire is szeretem a szexet, vannak igen erős kétségeim, hogy megtenném-e most ezt a csalárdságot, azzal akit szeretek.(Bevállalnék-e egy egy-éjszakás kalandot mással.)
Véleményem szerint a Nők a normális Férfiakat szeretik, hogy mi számít annak na az már lehet kérdés. Egy biztos az igazi nő nem a pénztárcád méregeti, azt úgy hívják Ku*va.
Az egy-éjszakás pedig nem az, hiszen volt valami más, valami ami túlmutat az anyagiakon, ami megtetszett neki a másikban mégpedig annyira, hogy azonnali szexuális vágyat gerjesztett benne.
És tény, hogy sok Nő szereti a macsós, rossz fiúkat. Ez egy belső szinte már tudat alatti késztetés, oka is van, ha jól át gondolod. Viszont ez nem azt jelenti, hogy tapló és bunkó.
Inkább csak kemény és határozott, vezeti a Nőt, de sosem alázza. Valahogy így, nekem ez jött be így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!