Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 évesen gáz ha egy 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen gáz ha egy 18 éves lánnyal ismerkednék?

Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 21:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%

Jó olvasni hogy vannak sikeres kapcsolatok ekkora korkülönbséggel!

Azért nem egyszerű ez a mai világban!

2022. febr. 28. 23:16
 12/20 anonim ***** válasza:
13%
Apakomplexusos lány, szokásos felállás. Szerintem működni fog, a lányoknak kell egy "apa" akire felnézhetnek. Egy igazi férfi. :)
2022. febr. 28. 23:20
 13/20 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem az apakomplexus inkább apja korabeliekre vonatkozik.

De csak szigorúan véve.

2022. febr. 28. 23:37
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
Apakomplexus? Mert 10 évesen szoktak a fiúk apává válni? Hogy 28 évesen már 18 éves lányuk legyen? Nevetséges. Ez a sokak által bemutatott ageizmus tipikusan akkor jelenik meg, amikor az ember szinte nem is ismer mélyebben barátilag, ismerősileg más korú embereket a magáénál. Én 28 éves vagyok, de van pl. 21 éves jó barátom, vagy 34 éves barátom is, akikkel sok bennünk a közös és tartjuk a kapcsolatot. Így azért ismerek más korú embereket is jobban a magam szűken vett korosztályán kívül. Nem csak ismerősileg, hanem emberileg mélyebben is. Sokan sajnos azt képzelgik, hogy az embernek életkor alapján van valamilyen fejlődési íve, de ez így lelkileg és érzelmileg nem igaz (kizárólag a kor alapján), meg a másik hogy minden 20 éves egyforma, minden 30 éves egyforma, stb. Pl. ilyen baromságok, hogy a 20 éves még biztos bulizós, "élje ki magát", a 30 éves meg már gyereket akar. És úgy csinálnak, mintha ez mindegyikre igaz lenne.
2022. márc. 1. 07:40
 15/20 anonim ***** válasza:
56%

Nem gáz, de ne várj túl sok mindent. 18 éves korban még rohadtul nem akar egyik sem megállapodni, komoly kapcsolatot. Még ha azt is mondja akkor sem.

27 évesen én is ismerkedtem egy 20 év körüli csajjal, ő saját elmondása szerint 1,5-2 évnél tovább el sem tudja képzelni, hogy bárkivel kapcsolatban legyen.

Ez még a "kiélés" időszaka a legtöbbjüknél, főleg ha minél jobban néz ki az illető (nyilván annál könnyebb ezt megtenni).

2022. márc. 1. 08:19
 16/20 anonim ***** válasza:
31%

15. Vannak azért szerencsére konzervatívabb, akár vallásos neveltetést kapott lányok is. Nekem rengeteg korombeli ismerősöm van, akik 15-20 évesen összejöttek az első párjukkal és most is együtt vannak 25-30 éves korukban. Van ahol már baba is van. Ezeket az embereket nem csak a saját vágyaik tartják együtt, hanem az is, hogy hisznek valami saját maguknál sokkal nagyobb dologban, egy összetartó erőben, hogy nem csak minden kizárólag róluk szól az életben, ami miatt együtt is maradnak.

Ismerek huszonéves, negyvenes, hatvanas párokat is, akik fiatal korukban jöttek össze és együtt vannak a mai napig. Tudom ha nem ilyen körökben mozogsz, akkor szökőévente látsz ilyet, de hidd el léteznek.

2022. márc. 1. 08:34
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
#15, ne általánosíts. Én voltam a világ legboldogabb 19 éves menyasszonya és 20 éves felesége, utóbbi az elmúlt 18 évben sem változott. 😊
2022. márc. 1. 09:24
 18/20 anonim ***** válasza:
42%
Veled egyidős vagyok, el nem tudom képzelni, hogy egy kvázi kamasz csajhoz közöm legyen. Szíved joga, jogilag felnőtt, de ne csodálkozz, ha mindenki fenntartásokkal kezel majd téged a lány környezetében.
2022. márc. 1. 11:51
 19/20 anonim ***** válasza:
29%
Igen, az. Azt sejteti, hogy stikkes vagy és éretlen. Le vagy maradva pszichés fejlődésben a saját korodhoz képest.
2022. márc. 1. 11:56
 20/20 anonim ***** válasza:
14%
Én még 38 évesen is ismerkednék 18 éves nővel!
2022. márc. 1. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!