Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kevés érzelmi intelligenciáv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kevés érzelmi intelligenciával rendelkező embereknek hogyan jön össze a barátnő?

Figyelt kérdés
Én azt figyeltem, hogy ez egy nagyon fontos tulajdonság, talán még a külsőnél is fontosabb, hogy fejleszd ezt az oldalad. Nem is feltétlenül csak az ismerkedés fázisában, hanem később a kapcsolat műkődtetéséhez is mindenképp szükséges, hogy lehessen konfliktust kezelni, az intimitást elmélyíteni. Akik nem fejlesztik ezt tudatosan, azoknak hogyan lesz műkődő párkapcsolatuk?

2022. febr. 27. 13:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

leginkább ahogy #1 is írta, hogy a gyengébb érzelmi készségeik ellenére nem hibakollekciók, vannak különféle kvalitásaik, amik miatt mégis jó velük, vagy pl. csekély önértékelésű vagy kiszolgáltott partner marad meg mellettük hosszabb távon, aki aztán nem tud kilépni

de nagy átlagban szerintem határozottan nehezebben jön nekik össze a kapcsolat. úgy értem: van néhány alacsony érzelmi készségű ismerős, akinél nem egészen értem, hogy jön össze a dolog

és van néhány magasabb érzelmi készségű, akinél nem egészen értem, hogy nem jön össze a dolog

de többségében értem, kinél miért nem jön össze a dolog.

2022. febr. 27. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Ordibalnak a BMW-ablakbol, mikozben ordittatjak a tucitucit, azt rezeg tole a kasztni, mint a hegeduhur....

37F incel

2022. febr. 27. 14:58
 13/16 anonim ***** válasza:

12: Lapátállat kifelejtetted.. :/

Te sem vagy már a régi... :(

2022. febr. 27. 15:41
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

A New York Post nem felejtette el, mar az ujsagot is incelek irjak....

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

A #9 valaszra reagaltam a #18-ban...

37F incel

2022. febr. 28. 01:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen embereknek ált. úgy jön össze, hogy mellé viszonylag jól néznek ki, és "szerencsésen" találnak egy önbizalomhiányos, szolgalelkű nőt... vagy jól keresnek és találnak egy golddiggert.
2022. febr. 28. 11:33
 16/16 NTBS ***** válasza:
Szerencsével vagy jó színészi képességgel.
2022. márc. 1. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!