Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevés érzelmi intelligenciával rendelkező embereknek hogyan jön össze a barátnő?
leginkább ahogy #1 is írta, hogy a gyengébb érzelmi készségeik ellenére nem hibakollekciók, vannak különféle kvalitásaik, amik miatt mégis jó velük, vagy pl. csekély önértékelésű vagy kiszolgáltott partner marad meg mellettük hosszabb távon, aki aztán nem tud kilépni
de nagy átlagban szerintem határozottan nehezebben jön nekik össze a kapcsolat. úgy értem: van néhány alacsony érzelmi készségű ismerős, akinél nem egészen értem, hogy jön össze a dolog
és van néhány magasabb érzelmi készségű, akinél nem egészen értem, hogy nem jön össze a dolog
de többségében értem, kinél miért nem jön össze a dolog.
Ordibalnak a BMW-ablakbol, mikozben ordittatjak a tucitucit, azt rezeg tole a kasztni, mint a hegeduhur....
37F incel
12: Lapátállat kifelejtetted.. :/
Te sem vagy már a régi... :(
A New York Post nem felejtette el, mar az ujsagot is incelek irjak....
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
A #9 valaszra reagaltam a #18-ban...
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!